Kan man måla allt vitt??

Detta är ju inte det grannaste bilden precis.. Men det är så det ser ut. Första omgången med färg är på :D Gött!! Jag tror det här kommer bli kanon. Och vissa kanske frågar sej, kan man måla allt i vitt?? Svar, ja det kan man! :) Fråga mej.. jag har precis varit ute och spraymålat ett halvt träd vitt också.. hehe.. Det ligger där ute nu, men ska få komma in lite senare. Det är bra med trädgård, man behöver inte gå så långt för att finna det man söker (till viss del!). Kanske är trädet och krukan på plats redan ikväll :D
Jag måste dock köpa på mej kattsand. Billig kattsand. Det är bra att fylla upp krukor med. Kostar inte så värst mycket, plus att det håller saker på plats kanonbra. det kör jag ofta med.. hehe.. stackars vår kise, hon får då aldrig ngn ren bajslåda för att jag alltid ska pyssla  och använda upp henne (oanvända!) kattsand ;)
Nä, så illa är det inte.

i trädet tänkte jag att man kanske kunde vara lite pysslig och klippa ut lite bokstäver i svart papper och hänga upp i trädet. Har jag tålamod till det? Vi får se.. jag kanske köper hem svart papper en dag och provar :) Blir det inte bra får jag väl komma på ngt annat :)
hur som, när trädet är på plats och OM det nu blir så bra som jag tänkt.. Då lovar jag såklart bilder.

Nu ska jag måla kruset en gång till. Så får jag se om det behövs ännu en gång till sen.
Ha det så bra, och ha en trevlig kväll!!
Kram

Kommentarer
Postat av: jenny ~ mammanochkidzenpunktse

Duktiga du! Blir ju hur bram som helst! Håller med dig. Man kan måla allt...

Vad använder du för färg förresten?

Puss!

2011-01-20 @ 13:57:14
URL: http://www.mammanochkidzen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0