Ett litet vitt projekt..

Hej på er!!
Idag har jag satt igång med mitt lilla projekt.. Det lilla sidobordet. Det håller på att bli vitt. Jag älskar den här kanten som är runt bordsskivan. Den är så söt, och nu blev den ännu sötare i vitt :) Min första tanke var att spraymåla den. Men jag känner mej inte bra på spraymåla. Färgen rinner alltid. Så jag vågade faktiskt inte. Istället svampade jag hela kanten. Eller det blev faktiskt hela bordet..hehe..

När jag ändå var igång med att svampa, så tog jag hela bordet med det. En helt vanlig köksvamp och det gick kanon!! Det är lättare att inte få för mycket färg på detaljerna då. Det ska ju bara täckas, så inga små detaljer försvinner. Jag tror nästan mamma kommer ångra att hon gav bordet till mej när hon får se det vitt ;)
Givetvis är jag långt ifrån klar med bordet. Men nu står det och torkar, så då passade jag på att blogga lite och dricka en latte :P

Det verkar bli ett strålande väder idag. Härligt!! Solen är på god väg. Nu kanske man till och med kan ta fram cykeln igen? :) Jag tror jag måste bort på ica sen idag. Då är det skönt att kunna cykla. Jag har saknat min cykel :D Och på tal om Ica så får jag kanske vänta tills posten varit här.. Kanske Crimson är så snabba att min förstoring kommer idag :D *hoppas* Då måste jag till ica-posten.
Sen väntar jag FORTFARANDE på mitt vita Höganäskrus. Det är en butik på tradera som sålt det, så jag tror inte jag blivit lurad. Men dom är ju inte snabba precis :( Så irriterande!!

Men innan det är dags att forsätta på bordet så ska jag se om det finns några andra där ute i bloggvärlden som vaknat :)

Kram till er!!

Kommentarer
Postat av: Charlotta ♥ ohlovely.se

Så vackert det blev. Lovely! :)

2011-01-10 @ 10:31:28
URL: http://ohlovely.se
Postat av: jenny ~ mammanochkidzenpunktse

Gud vilken skillnad! Du gjorde verkligen rätt i att måla det. Tycker nästan det ser ut som ett gigantiskt underbart tårtfat! ;)Hoppas din grejer har kommit till posten idag!Puss!

2011-01-10 @ 11:32:00
URL: http://www.mammanochkidzen.se
Postat av: Caroline

Smart med kökssvampen, ibland behövs inte några specialredskap!:) Trodde för en sekund att det var ett tårtfat på översta bilden, hihi. Sockersött!

2011-01-10 @ 12:13:34
URL: http://uppsalamamman.blogspot.com
Postat av: Camillasnyahem

Har ni barmark igen? Eller vågar du dig ut på isiga gator? Jag är så less på snön, vill ha vår! Kan du fixa? :)Vad fint bordet blir! Spetskanten gör en enorm skillnad, en jättefin detalj!

2011-01-10 @ 12:43:45
URL: http://www.camillasnyahem.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0