Glaslådor..är beställda.. Sen ska pappsen hjälpa både mej och mamma att bygga hyllor till dessa. Wihoo!! Det var lite roligt att både jag och mamma hade samma tanke, och ville ha sådan här förvaring i köket. Tanken har sen malt.
Av en slump stötte jag på dessa lådor hos Bagaren och Kocken. Så fem är beställada till mej, och fyra till mamma. Hoppas nu dom har så många i lager. Jag ska ha mina på höjden. Jag har ju funderat på att bygga en tallrikshylla, men hur jag än tänkt har det inte blivit så som jag tänkt från början. Så nu blir det glaslådor istället. Bättre förvaring dessutom :D
Ska bli himla kul att bygga hyllan. Helst skulle jag vilja ha "ruffa" brädor. Men det får nog bli hyvlade eftersom hyllan kommer hänga vid spisen, och får gärna vara lätt att torka ren från fett. Det skulle aldrig gå med en ruff yta. Jag vet inte om jag ska ha fem eller fyra på höjden. Jag får se. Men skulle det bara bli fyra har jag ju en i reserv.  Hoppas butiken är lika snabb som den brukar. Så fort pappar har tid kommer hyllor att byggas.

Idag beställde jag fyra foton från Crimson också. Köpte en fin fotobox på Granit. En fyrkantig låda med plats för sex små bilder. Jag kommer visa er sen när bilderna är på plats i boxen.

Nu ska jag kolla på Jakten på lyckan. 
Kram! 

Kommentarer
Postat av: Sofia - Hildas hem

Vad kul! Det kommer ju att bli jättesnyggt! De är så snygga sådana där glaslådor.Ha en fin onsdag!

Kram Sofia

2011-02-02 @ 07:47:07
URL: http://www.hildashem.se
Postat av: jenny ~ mammanochkidzenpunktse

OJ, här har det shoppats..;) Härligt! JAg tro det kan bli riktigt läckert o ha dem på höjden. Ska bli kul o få se den färdig sen...Puss!

2011-02-02 @ 09:34:01
URL: http://www.mammanochkidzen.se
Postat av: elise

åh va kul! tusan de verkar inte finnas hos bagaren och kocken längre, ni kanske köpte de sista ;) vet du fler ställen som säljer såna? mvh elise

2011-04-06 @ 21:12:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0