Ja, då var det loppisfynd igen..

Nu kommer ett såntdär inlägg om loppisgrejjer igen.. Men det är bara för att det numera är på loppisar jag gör mina inredningsfynd ;) Det är inte detsamma längre att stövla in i en vanlig inredningsaffär där allt står uppstylat på en hylla med dyra prislappar. Då ska det vara ngt som verkligen hittar en plats i mitt hjärta. Men annars tycker jag det är roligast att loppishandla till vårt hem. Gärna ngt jag får måla om dessutom (ja, det kliar i målarfingrarna!!)
Nu i juletid är det extra kul.. Ni minns väl mina älskade tomtar? Det är himla trevligt att handla gammalt till julen. Hur gammal adventsljusstaken är här ovan vet jag inte. Men den stod på ett bord bland hundra andra helt vanliga trettioniokronorsstakar (ni vet sådana som butikerna nästan kastar efter en när man är i storvaruhusen, så ni inte blandar ihop det med finaste Julius), utan att ngn annan lagt vantarna på den. Tur för mej. Det var nog plastaskitet till lingonkransar som skrämde. Själv plockade jag bort kransarna och vips hade man en vit och fin ljusstake med lite gammal stil :D Hur vanligt är det med fem lampor i stakarna idag? När jag skulle köpa nya lampor var det inte helt lätt att hitta. Men i djungeln av lampor till sju armade hittade jag till slut femmorna :)

Jag har också köpt fler tomtar..

Jag hade ögonen på den gröna när vi var på senaste loppisen (där jag köpte bla. adventsljusstaken). Det är ngt humoristiskt över den. Men när jag väl skulle köpa den tillsammans med lite annat så hade ngn annan också sett humorn i den och den var puts borta. Attans! Men tradera är också bra.. inte lika billigt alltid. Men nu hade jag turen att hitta en likadan tomte i grönt för under loppisens prislapp och då kostade jag även på mej den blå med sina svarta lackbyxor.. En i grön onepice och en med lackbyxor poserar nu på byrån i hallen. Små små är dom, och gjorda i ngn lera tror jag.

Idag tror jag det blir julbord på Ikea. Spännande. Mina förväntningar är inte skyhöga för de kronor man betalar. Men man får ju passa på när man ändå måste dit för att komplettera lite assietter till vardagsservisen. Jag har ju högre förväntningar på julbordet som väntas på söndag.. Jisses. Jag har längtat dit i över ett år nu.. Förra året var det heeeelt gudomligt. Och om det så skulle vara en gnutta sämre i år så är det fortfarande gudomligt, så bra var det :D Så om jag längtar till söndag?? Det kan ni ge er på..

Nähe.. nu såg jag att tiden sprungit iväg en smula. Får nog göra ngt åt mitt hår som lagt sej platt under kepsen jag burit hela dagen.

Ha en mysig kväll!!
Kram

Kommentarer
Postat av: millandante

Jättefin ljusstake och jag tycker precis som du att saker blir extra fina när jag vet att de är fyndade på loppis:) Jisses så längesedan jag var på loppis nu, men på lördag är det dags:)Grattis i efterskott, såå fina blombilder!!KRAM

2011-12-06 @ 19:55:26
URL: http://milla-andante.blogspot.com
Postat av: anna

Jättefin ljusstake, den gillade jag! De där stödena till amarylissarna var ju smart!!GOD JUL

2011-12-07 @ 20:13:51
URL: http://ettseptemberbarn.blogspot.com/
Postat av: anna

Jättefin ljusstake, den gillade jag! De där stödena till amarylissarna var ju smart!!GOD JUL

2011-12-07 @ 20:14:36
URL: http://ettseptemberbarn.blogspot.com/
Postat av: Anna

Fina saker. Loppisfynd är de bästa fynden:)

2011-12-11 @ 20:30:38
URL: http://dagarhosmig.blogspot.com/
Postat av: LissenTo

Så tycker jag också, det är så mycket roligare och personligare fynd på loppis.Ha en fin adventsvecka. // Lissen2011-12-20 @ 18:44:53
URL: http://lissento.blogg.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0