Snabbt julfix..

Att göra ett enkelt julpynt. Ta en finfin mugg, sätt i en hyacint och vira ett juligt snöre omkring.
Sådär.. så var det klart ;) Jag piffade lite på vågen som står i köket. Det kommer en bättre bild på den när jag kan fotografera i lite mer dagsljus. Annars tar skuggan, som blir från hyllan, över hela bilden.
Men det blev lite mer juligt nu med hyacinten :) Jag gillar hyacinter. Skulle kunna fylla huset med denna vita skönhet. Men dom ska ju heeelst vara vita..

Idag var mamma och pappa här på en fika. Eller egentligen skulle pappa kolla på en vägg nere i källaren som han ska hjälpa oss med. Men då får man ju passa på att bjuda på fika också.
Jag och mamma passade på att springa bort på Netto också. På Netto kan man faktiskt göra rätt bra fynd nu vid juletid. Jag hade köpt söta "juletiketter" i hård papp. Lite gammeldags som jag hängt på bla. nycklarna till mina gamla skåp. Så när jag berättade för mamma att där var en annan modell också, så ville hon dit. Tur hade hon för där var ETT paket kvar med den modellen jag berättat om. Kanske kommer det bild :)

Jag fick köpt hem fågelfrön också. Så just nu står en "kaka" och stelnar i köket som jag gjort på fågelfrön och kokosfett. det börjar ju bli kallt här nere nu också. Så snart får ju de små liven ha lite extra till sina magar.

Alldeles strax börjar Leila.. jag sitter här och vääääntar. Efter det får det bli avsnitt sju av julkalendern. Ser ni den? Jag har följt julkalendern i så gott som alla mina år genom livet. Den som går i år är ju faktiskt lite spännande.. Nu är det ju så att när jag slår på radion på jobbet så börjar radions julkalender också, så i är följer jag båda :D

Ha en fortsatt mysig kväll och en härlig morgondag!!
Kram

Kommentarer
Postat av: Lena

Visst är hyacinter fint. Jag såg någonstans att man ställt massor av dem på ett fat i raka linjer, riktigt fint. Tror jag ska kopiera det.Washitejpen...nä, den är inte som den vi hade förr. Den här funkar som en vanlig tejp om man vill, men den går också att ta bort utan att den lämnar några spår. Jag har dekorerat ljusburkar, satt upp bilder på min moodboard och som sagt dekorerat paket med den. Man skulle också kunna ha den som markering på glas om man har en fest med många gäster, använda som dekorband på krukor, vaser...linda runt örat på en vacker kopp man satt en hyacint i...Dessutom finns den i en mängd färger och mönster. Prova den och du blir washifrälst!Kramar

2011-12-07 @ 21:57:32
URL: http://jagochvitt.blogspot.comj

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0