En lång dag..

Hej hej.. Hur har ni det idag? Snö eller blåst?? Här är det sjukt trött och väldigt blåsigt.. Lugnare idag än igår. Men ändå blåsigt. Dock inte som förra söndagen iaf. Men när ska detta sluta? När får vi snö??

Igår hade jag ju en låååååång dag. Var på jobb sjugo i sju på morgonen. Sen jobbade jag där mina timmar. Efter det åkte jag hem. Letade upp bra svarta kläder, fixade håret och la på liiiite mer smink än en vanlig jobbdag. Lite mer "piffig" får man kanske vara när man ska servera på en julfest för 170 personer. När jag kände mej klart gick jag i rask takt bort till tåget eftersom jag inte hade järnkoll på när det skulle gå. Åkte in till stan och jobbade sedan vidare från klockan sexton till noll ett femton. Om jag var trött? inte så. Men jag hade så sjukt ont i fötterna och mycket i huvudet. Först åt dom, då var det till att springa där med snapsar, öl, vin och ta bort tommat tallrikar och lyssna på otroligt dryga människor som man inte förstod ett skvatt av för att man inte alls var i deras festliga värld just då. Men, bara till att le och låtsas man förstod lite och seni nte hörde resten av för mycket ljud runt omkring ;) Efter all mat så var det ju baren som gällde.. En enklare bar vill jag tillägga. Men ni kan ju själva tänka.. En julfest på en FREDAG med gratis sprit. Om jag fick blanda drinkar och groggar.. Ja, det kan ni ge er på. Vissa är roliga som kommer fram. Andra bara sjukt jobbiga.
Men i det stora hela så kan jag tänka mej samma sak nästa år igen :D

När jag kom hem vid två så la jag mej rätt kvickt. Men jag kände mej så sjukt ofräsch så det var bara till att kliva upp igen vid halv tre och hoppa in i en dusch.. hehe.. Sen, somnade jag som ett barn och sov till elva idag.
Jag är fortfarande riktigt trött och tror faktiskt jag ska ta och slumra till lite på soffan nu.

Om ngn timme kommer pappa hit och hjälper oss lite med källaren. Också ska jag laga till ngt gott till middag. Tror det blir baconlindad fläskytterfilé med rotsaksgratäng som är toppad med västerbottenost. Också en krämig svampsås till detta.

Men om jag ska orka tillaga detta så måste jag nog vila nu.

Ha en härlig helg!
Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0