Cupcakes och julbord

Hej hej hallå.. Vi skulla haft möte idag efter jobb och jag tänkte bjuda på pepparkaks-cupcakes med hallonmousse. Och jag som höllpå så igår för att hinna med att baka också, innan det var dags för julbord. Och vad tror ni då om mötet idag. Exakt. Inställt! Retligt.. eller både och. retligt för att jag bakat. Skönt för att jag inte orkar med möten nu när jag har annat att sysselsätta mej med om eftermiddagarna. Men men, jag blev ju inte utan ngn cupcake iaf ;)

Idag ska vi nog gå bort till julgransförsäljare och kolla om där är ngn gran som faller oss mej i smaken. Jag höll ju på att knipa en i lördags. Men den var för kort. Idag vill jag hitta en lika fin, men högre. Den ska gå upp i tak
(2.70 tror jag vi har) helst.
Håll tummarna :D

Igår var vi på julbord på Tunneberga (i Jonstorp). Och det var precis lika gott som förra året. Åt en vodka & dillsill som jag blev tokförtjust i. En av de godaste sillar jag ätit. Givetvis slank en och annan ålbit ner, och lax i olika former. Och på det kallskurna blev det salami, rökt ankbröst, skinka, fläsk, kalkon.. Två prinskornar, lite jansson och grönkål orkade jag också. Men blir så galet mätt på julbord. Också skulle man till slut på godisbordet.. *pheew* Där orkade jag mest äta fruktsallad och enstaka polkagrisbitar. De hemmagjorda tryfflarna orkade jag absolut inte, tyvärr. Idag vill man tillbaka och smaka det man inte hann med igår :)
Ett tvådagarsbord skulle det varit :)

Hmm.. nu tror jag att jag ska leta fram lite vantar. Sen ska jag läsa lite i min bok om hur man gör egna chokladpraliner :)

Ha en mysig kväll..
Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0