Jag ska måla hela världen.. i ljuvaste vitt..


Jag skrev ju att vi kanske hörs i eftermiddag.. Här är jag, igen.. :) Och här visar jag också upp det jag spraymålat.. Fick hänga på muggarna och kannan lite försiktigt och skjuta av några bilder.. För att sen gå ut och måla lite till för att nu låta hållaren stå och torka lite längre. Men vad gör man inte för sin blogg och läsare??!! ;)

Jag tror denna mest var avsedd för smycken när den stod i butiken. Tanken, halsband på krokarna och små smycken i skålen inne på en toalett. Men varför vara enkelspårig?? Jag tänkte direkt mugghängare till köket men i vitt. Denna var i en murrig grön färg. Ni vet som när koppar ärgat, fast mörkare. Så ville inte jag ha den. Och så är den inte längre. Nu är den i vitaste vitt. Ljuvliga vita. Me like!!
Den kommer bli fin fin där på köksön.

Jag fick ställa mej inne i växthuset och måla. Ute blåser på tok för mycket. Hoppas tomtaterna och chilin inte kommer smaka konstigt nu ;) Jag blev däremot lite småyr i huvuet.

Snart ska jag sätta igång och baka. Tänkte göra små sockerkakor i mina nya små teflonformar. Också ska jag göra bakelser på dessa med vaniljkräm och färska blåbär och björnbär. Vi lyxar ju till det här hemma när vi fortfarande har semester.
Jag ska också göra en zuchinipaj (ja, vi har mycket zuchini från trädgården så vi äter det hela tiden. Fick tom. ge bort en zuchini till grannen igår) med ost. Och ikväll blir det chilimarinerade kräftor (man "wokar" upp hela kräftor med skal på tillsammans med hackad chili, vitlök och mycket lime.. så får man den goda smaken med kräftorna när man skalar dom), såser, bröd också pajen.. Jisses, nu började magen kurra direkt :P

Men det är nog bäst att jag sätter igång om jag ska hinna med allt.

På tal om bakning och så.. Vet ni att Leila släpper en ny bok snart?? Med cupcakes.. Den ska inhandlas så snart den släpps.

Ha en härlig kväll!!
Kram

Kommentarer
Postat av: Lena

Visst är det fantastiskt hur saker kan förändras med lite färg! Fin!Kramar

2011-08-22 @ 22:14:10
URL: http://jagochvitt.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0