Egen äppeljuice.. direkt från trädgårdens träd.

Hej igen.. ännu en dag med två inlägg på en dag inom kort tid. Otroligt ;)
Men jag måste ju visa vad vi håller på med en grå dag som denna.. Vi gör vår egna äppeljuice :P Vi började lite smått igår. Vi plockade in äpplen, körde dom i vår juicecentrifug och sedan filtrerade vi juicen och blandade ut den med vatten och socker. Gott blir det!!
Idag har vi gjort samma sak, men med ännu mer äpplen än igår :D Man kanske skulle öppna en lite by-butik.. Där vi säljer vår hemmagjorda flädersaft, äppeljuice, vår egna zuchini.. typ :)

Nu står den nya juicen på filtrering, och jag har insett att på nästa loppis (som på onsdag) måste jag kolla efter filterhållare. Nu får vi filtrera i omgångar och inte går det så värst snabbt ;)

Jag tänkte faktiskti nte skriva mer än såhär.. för jag får nog gå och kolla hur det går med juicen. Kanske dags att byta filter och filtrera ny juice.

Kram

Kommentarer
Postat av: Lena

Ja, tack, jag köper gärna lite äppeljuice!Så härligt att göra egen...finns det något sätt att göra juicen om man inte har en fruktcentrifug?Håller tummarna för lite sol och värme under din semester!Kramar

2011-08-15 @ 14:06:19
URL: http://jagochvitt.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0