Hacka dig loss från mycket


Har jag visat er mina knivar när de kommit på plats på väggen? Jag blev riktigt nöjd med resultatet av att ha två knivar med ryggen utåt och två med bladsidan utåt :) En liten brytning. Också ser det inte så "mycket" ut. Mina fyra favoriter som hänger väldigt lättillgängligt nu. Nöjd är jag.

Att det blev en bild på knivarna idag var kanske mest för att jag inte alls kunde komma på ngt att fotografera. Typ inget alls. Men det är nog också det undermedvetna. Det bästa botemedlet när man känner sej irriterad, frustrerad och.. ja jag finner inga fler bra ord, är att få husera i köket. Fixa mat. Hacka lök, gurka.. eller bara HACKA i vad för ngt som helst (nästan) :)
Hacka och banka kött är ett bra sätt att rensa lungorna på ;)
Jag ställer mej gärna i köket och drar igång lilla radion. Sen är jag i min värld. Idag skulle jag faktiskt behöva ställa mej i köket och hacka.. Risken är bara att vi hade fått äta lök veckan ut ;)

Såklart är det valet som stör mej. Vi får sitta med nötterna i fyra år till. Dessutom har vi fått in de hemskaste av alla. SD! Äckliga sv*n. Men vad jag tror så hade de aldrig kommit in om det inte hade funnits så många arbetslösa människor i vårt avlånga land som blivit svikna av regeringen, vårt nya "arbetarparti" (störta skämtet någonsin!) mer än en gång. Det är människor som är besvikna och "bittra". Vad gör de..?? Jo, de röstar i missnöje.. Tragiskt!
Men jag hoppas att alla svaga, sjuka, sjukskrivna, fattiga, arbetslösa, låginkomsttagare, medmänniskor inte ger upp hoppet. Om fyra år.. då gör vi vårt bästa igen!! Vi rödröstare, vi gjorde iaf. vad vi kunde!!

Nu ska jag bädda ner mej i soffan. Det blev en sen kväll igår.. oj kom visst inte hem förrän tolv ;) Sen ringde ju klockan fem timmar senare. Jag är rätt trött idag.. Så nu är det soffan med god glass som gäller, tillsammans med darling.

Kommentarer
Postat av: Camillasnyahem

Jag har också varit arg idag. Arg, tom och förvirrad. Blev så ledsen när jag såg första prognosen igår att jag började gråta, blev bara så matt.Fina knivställ hur som helst! När jag och Niklas flyttade ihop vågade jag inte använda hans globalknivar eftersom de var så vassa och bra att jag slant hela tiden. :)

2010-09-20 @ 19:37:28
URL: http://www.camillasnyahem.se
Postat av: Lisa

Sina favvoknivar vill man absolut ha nära till hands så det där var en bra lösning. Och, ja, jag känner mig fortfarande lite tom efter valet. Känns otroligt konstigt att svenska folket har röstat in riktiga knallhattar i riksdagen.Ha det fint!

Lisa

2010-09-21 @ 10:52:02
URL: http://sjabbigmenchic.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0