En trött en..

Idag blev det plättar till kvällis. Gott!! Plättar är supergott. Men ett rent h-vete att stå med :( Man tänker sig att man är världens snällaste när man gör det och man tänker sig en pefekt bild, som Leila Lindholm.. Ni vet fina skålar, rent och fint omkring sej, perfekt stekta plättar och allt går som en dans.. Verkligheten. Okej, en fin skål har jag. Men sen är det rörigt runt omkring, plättarna vill inte som jag vill, svordomarna är många och ryggen håller på att ta död på en.. När man sen äntligen får sätta sej och äta då är man inte lika sugen längre :(
Kanske smakar de bättre imorgon.

Idag är jag dödens trött också. Riktigt riktigt trött. Och jag har varit tung i huvudet hela dagen. Så snart ska jag ta en migräntablett. Hoppa in i en varm dusch och sen studsa uppför trapporna och rakt ner i sängen. Om jag har tur så har jag inte osmnat innan Vad blir det för mat? har börjat. Vill ju se det!!
Imorse beställde jag Morberg Grillar. Det är ju inte riktigt grilltider nu. Men den kan nog bli inspirerande iaf. Om inget annat till nästa sommar ;)
Sen åkte Jamies nya bok också med i beställningen och en brödbok. Måste ha lite fler recept på bröd. Jag älskar att baka bröd.. :D Det känns som en hel evighet sen jag köpte hem nya kokböcker. Det är ju så himla kul. Dock är jag usel på att gå efter recept. Men det är ju kul att inspireras och få ideér :D Hoppas böckerna kommer innan nästa helg.

Nu blir det duschen och sen sängen. Jag orkar knappt hålla huvudet uppe :(

Godnatt!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0