Idag ger vi igen, så gott det går!!

Alltså.. idag blir det ett bildlöst inlägg. Jag är så trött och förstår inte hur jag ska orka iväg och träffa en drös människor och äta pizza.. Jag kommer somna med huvudet i tallriken ;)
Jaja.. det kanske vänder.

Jobbet idag var rena rama röran, så det finns en bra förklaring till tröttheten O_o

Idag är det stora Valdagen. Ni har röstat va?? Jag har.. Visste att jag skulle jobba så det kändes lika bra att förtidsrösta. Jag röstar med mitt hjärta för alla i vårt avlånga land. Jag vill att alla ska ha det bra. Alla ska ha tak över huvudet och sjukvården ska vara given hur man än har det ekonomiskt och vilken bakgrund man än står på.
Jag vill ha mer rättvisa och mer medkänsla. Mest av allt (just nu) tänker jag på alla stackare som är sjukskrivna. Jag skulle för allt i min värld inte vilja vara sjuksriven, så som vi har det nu. Hur ska de överleva?? De hade knappt pengar innan.. och nu ännu mindre än då. Sen pressen de får på sig, det är ji nte humant. Jag har den senaste tiden hört om flera sjukskrivna fall genom människor jag känner. Det är illa. När jag hör att det finns självmodstankar bland dessa pressade människor blir jag förbannad!! Ska det verkligen behöva vara så?? Nä..!! Alliansen är min fiende i alla lägen och jag har gjort mitt för att ge igen. Hoppas fler gör det!!

Röd är jag, rödare än rosen!!

Kommentarer
Postat av: jenny ~ mammanochkidzenpunktse

Go rött!Håller fullständigt med dig. Folk tänker helt inte längre än näsan räcker. Bara de får mer i plånboken så kvittar resten. Vad de inte förstår är att andra saker blir lidande då. Som tex sjukvården. De är friska nu, men vad händer om de får en svår sjukdom eller nåt. Undrar om det tänker på det då?

Här är hela denna familjen röd idag! Och stolta!Puss!

2010-09-19 @ 17:15:55
URL: http://www.mammanochkidzen.se
Postat av: Perlan

Hoppas du inte somnar mitt i pizzan nu då! Det blir säkert bättre bara du kommer iväg, det brukar ju kunna vara så :)

kram!!

2010-09-19 @ 18:29:23
URL: http://www.perlan.org
Postat av: Camillasnyahem

Kunde inte hålla med dig mer. Jag blir rädd av att folk tycker att det är okej med "spill", allt för lite mer pengar i plånboken. RÄDD blir jag! Mår så dåligt över hur folk resonerar, för mig är det ALDRIG okej att svaga människor ska behöva lida, aldrig! Jag höjer mer än gärna skatten så att jag och Niklas får mindre pengar så att de som är sjuka får koncentrera sig på att vara sjuka och sitt tillfrisknande istället för att bli utförsäkrade. Skulle kunna skriva hur mycket som helst men hjärnan känns rätt...tom. Man tappar liksom tron på så mycket.Ja, det är synd att vi inte bor närmre varandra så vi kunde bjuda på fika! Dock skulle jag aldrig våga bjuda dig på något, jag är kass på att baka. Hahaha! :)Kram tjejen!

2010-09-19 @ 20:37:55
URL: http://www.camillasnyahem.se
Postat av: Sofie

Märker att vi röstat lika! Resonerar precis som du. Det är hemskt att med regeringen som är sparka på de som redan ligger och trycka ner de som redan är nog svaga istället för att hjälpa dom upp. Nej, hoppas vi får en ändring nu!Ha en fin dag!

Kram, Sofie

2010-09-20 @ 11:41:31
URL: http://syssla.blogspot.com
Postat av: Frida

Bra skrivet, Camilla! Tyvärr blev ju valet... ja inte som jag hade velat heller.

2010-09-20 @ 13:56:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0