Plommonkaka

Uhuuu.. idag är jag dödens trött. Idag var jag och jobbade, och det var två veckor sen sist O_o Gissa om jag var osugen på att kliva upp när klockan ringde 05:30.. Och jag känner mej rätt sliten i både knopp och kropp.. hehe..
Men men.. det var roligt att vara tillbaka :D

Nu när jag kom hem så var jag ute och plockade plommon. De är inte alls så stora som de brukar vara. Torkan har gjort att vi inte fått mycket frukt alls. Eller där är mycket, men allt är yttepytte. Som plommonen. De brukar vara stoooora och fina. Men inte nu. Små minisar och inte alls så goda osm de brukar vara.
Men jag tänkte att jag nog ska få till ngn kaka på det jag fick plockat. En sockerkaka med plommon och madelmassa.. Kanske kan smaka? :)
Till middag blir det "bara" stekt falukorv med stuvade makaroner.. och ketchup :P Enkelt!! Också plommonkaka till efterätt.

Jag kommer nog somna tidigt ikväll. Kunde inte riktigt somna igår heller.. Sen när jag väl somnat så lät det osm att ngn var ute och sågade i stål.. Vad det var vet jag inte. Men det lät flera gånger. Så vaknade man för det.. Och sen vaknade man av klockan. Så ikväll slocknar jag nog gott :D

Nu kom D: hem med alla ingredienser, så det är väll bäst att sätta igång med allt :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0