Lexington


Tradera är sk*tbra :D Man letar och finner man söker.. Jag har varit på jakt efter en blå och vitrandig lexingtonduk nu ett tag.. Egentligen en löpare.. Men nu fick jag tag på en mindre fyrkantig duk istället. Jag gillar de ljusblå ränderna till det vita. Det får mig att tänka på havet :) Också är det fräsch!! Först tänkte jag att duken blev allt för liten. Men det gör inget nu såhär efter ett tag. Jag har alltid dukar/löpare som täcker större delen av bordet. Nu är det dax att visa upp ekbordet igen.. Jag som tröttnade på de för ngt år sedan har nu ändrat mig.. Sen vi köpte de två vita stolarna som vi satte på kortsidorna av bordet så gillar jag ek :) Så nu är det dax att visa upp de igen :D Sen har jag en liten tanke på att lägga en vit fyrkantig duk under lexingtonduken.. Så blir det liiiite större :) Så.. tradera. Det är bra!!

Igår hittade jag en Dolce Gabbana klocka som jag suktat efter lääääänge.. Tv-rutan om ni sett den :) Tycker den är såååå cool. Igår låg där en ute på auktion. Men jag la inget bud.. jag vågade inte.

Nu väntar jag och D. på att Halv åtta hos mig ska börja.. Oj, det börjar visst NU :D
Hej då!

Kommentarer
Postat av: Vicke

Tradera är helt superbra och detsamma måste jag säga om dina bilder och smak, SUPERBRA! Så fint, hoppas du hittar fler traderafynd!

Måndagskramen

2010-09-13 @ 19:37:42
URL: http://vickes.blogg.se/
Postat av: Frida

Tradera är super! Har nästan bara sålt på sistone men budade häromdagen hem en mossgrön Maribowl som jag längtar efter att få hem. Tröttnade också på ek, nåt grymt, typ i våras men nu börjar det kännas ok igen. :-p Knasig man är.

2010-09-18 @ 14:35:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0