Inte utan min braskamin..

Usch och fy.. men också lite mys.. Det är verkligen HÖST idag. Som det blåser och regnar. När jag vaknade och hörde hur det blåste och regnade så blev lite väl många snooze på mobilen.. hihi.. Fast det är ingen fara. Jag går alltid upp tidigare än jag behöver :) Så jag kan ändå sitta och äta frukost i lugn och ro.
Sitter här och har precis ätit en brakfrukost med tre knäckemackor med ost, en skål filmjölk med müsli och en latte till detta :P Tänt ljus på bordet har jag också gjort. Det behövs. En brasa hade inte varit helt fel. Men det går inte idag. Vaknar jag med en likadan morgon imorgon så åker braskaminen igång :D Mysigaste av allt. Nu när man är van vid att kunna mysa till med en brasa så skulle jag inte vilja bo i ett hus utan. Det är ju så mysigt och ger den bästa sköna värmen. Men men.. imorgon vaknar man väl till strålande solsken och varmt. Så får jag inte tända den då heller.. Ska det regna ikväll?? Ikväll kanske man skulle dra igång den när man sitter och kikar på idol :D

Nu ska jag äta upp min frulle och dricka upp latten.. Sen börjar dagen!

Kommentarer
Postat av: jenny ~ mammanochkidzenpunktse

Det är inget trevligt o vakna upp till höstrusk. Man vill verkligen inte stiga upp... Och vad jag önskar att vi hade en braskamin!Puss!

2010-09-14 @ 21:38:16
URL: http://www.mammanochkidzen.se
Postat av: Frida

Ja brasa är MYS & LYX!

2010-09-18 @ 14:36:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0