Cykelshoppat..

Wihoo.. cykel är köpt!! :D Jag föll som en fura när jag fick prova den på innegården till butiken. Vilken lätt sak.. vilken frihet :D
Och jag har premiärcyklat den också.. Pappa hade en lånebil i modell liten idag. Så skulle jag ha ngn cykel idag så fick jag minsann cykla hem den också. Sagt och gjort. Det var inte sååå långt hemifrån, grannbyn. Men det gick som en dans och jag cyklade på rejält. Gött!! Det tog i benen. Det är så härligt att cykla när man har en bra cykel.

Det blev en vit cykel. Valde mellan en svart i ett annat märke och en vit i detta märke.. Så blev det en vit :D Tre växlar inbyggt i handtaget. Den har en bred svart sadel och en fast svart cykelkorg, lyse fram och bak (vilket jag saknat i typ hundra år). Och när man cyklar är man rak i ryggen. Den är helt lovely!!

Däremot stör det mej att jag inte kan hitta nycklarna till mitt gamla granitlås. Hade varit skönt att kunna låsa med det också.. Har blivit bestulen på en sprillans ny cykel en gång i mitt liv och det vill man inte vara med om igen :(
Jag ska försöka låsa den rejält imorrn (har ett spirallås också).. så får man hoppas den står kvar på kvällen när jag ska hem.. Det är ju faktiskt meningen att jag ska cykla till/från jobbet. Nu kan den inte stå inlåst bara för den är så fin och man är rädd om den.. haha..

En dag så ska ni få se den.. min fina vita cykel :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0