Julsuget börjar..

Jag har snöat in på julen nu..hehe.. Kanske lite tidigt. Men tiden går fort, och snart står vi här och packar upp adventsljusstakar och letar julgran :) Jag har mest snöat in på julmat :D När jag skulle springainom ica påvägen hem med D. väntandes utanför så kunde jag inte låta mina ögon snabbt gå igenom tidnijngshyllan.. och VIPS så fanns en jultidninga i korgen ;) Om mat.. Älskar ALLA jultidningar. De är så härliga. Lantliv har jag bläddrat igenom nu några gånger.. snart kommer det till lässtadiet också. Får se imorgon om det blir lite läsa då. Jag är ledig och jag ska inte baka. Däremot kanske min pastamaskin komemr imorgon, så då lär jag ju göra pasta stället ;) Men jag hade faktiskt tänkt att V I L A imorgon :)
Idag plockade jag hem jättemycket röda och gula löv också. Är sugen på att göra en fin krans av det :) Så det kanske bli morgondagens pyssel. Men det är ju ett rätt lugnt pyssel. Fast jag kom på nu att jag inte har ngn ståltråd hemma. Får kanske kolla på ica imorrn då.
Men jag får väl se hur dagen blir..

Om man ska återkomma till mat och bak.. Så beställde jag Vinterns Söta igår. Har velat ha denna boken innan och ngt från dessa systrar. Och eftersom jag snöat in så på julen så blir nog denna boken himla bra :D
Sen tänkte jag att när vi ska hem till min fasters man på kalas så tänkte jag göra ngn god kola eller så, som jag ska lägga i en burk och sätta ett fint snöre om. Istället för en blomma :)

Idag när jag kom hem från jobbet så slängde jag ihop en äppelkaka och vispade JÄTTEmycket vanljvisp. Så det tänkte vi trycka i oss (kanske inte allt!) till Indiana Jones filmen som går på tv ikväll.
Till detta blir det en latte, som jag längtat efter hela dagen. Härligt. Sen blir det täcket i soffan. Hoppas jag kommer se HELA filmen.. ögonen är rätt trötta nu. Och gissa om jag var osugen på att gå upp fem imorse när klockan ringde och min darlng låg brevid och snarkade mer i örat :)

Nä fina ni.. nu håller jag söndagkväll. Hoppas ni har och har haft en helt underbar dag!!

KRAM
  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0