Jobb.Trötthet. Värk. Matrepriser. Bok. min SÖNDAG!!

Hej Hej!!

Hoppas ni haft en härlig söndag. Här nere har det ju varit lite höstblåst och löven har yrt omkring i luften. Lite mysigt är det allt.
Fast okej, imorse var det faktiskt inte så mysigt. När jag cyklade till jobbet var det svart som natten. Nästan kusligt. Man är ju inte så van vid de riktigt mörka morgnarna. Det brukar hinna ljusna lite till när jag cyklar halv sju på morgonen. Men tio i sex iimorse hade det inte hunnit hända mycket med ljuset. Det var mina cykellampor osm lös mest :D Jag måste nog ställa timerna på garagelampan så den lyser på morgnarna också.. det är liiite kusligt när man ska hämta ut cykeln. Kallt var det också. Sen på detta hade jag migrän :( Men det var bara till att bita ihop och jobba på, och det gick ju bra...till slut :)

När jag slutade jobbet så cyklade jag raka vägen hem och bäddade ner mej i soffan direkt. Skönt!! Känner mej riktigt riktigt sliten nu och det värker i hela kroppen. Jag hoppas verkligen inte det är ngt som lurar i kroppen. Jag får inte bli sjuk nu!! Men jag tror bara det är trötthet, för jag är riktigt trött. Jag har faktiskt legat i soffan hela tiden sen jag kom hem. Med två eller tre korta undantag.. Mat (vi åt tacorester, så jag behövde inte ens laga ngn mat), dusch och tömning av diskmaskin.. hehe..

Jag har kollat på matprogrammen som går i repris på söndgen :D Härligt!! Det var näääästan så jag blev sugen på att baka till ngt. Men jag höll mej kvar i soffan.
Däremot kunde jag inte låta bli att beställa en ny brödbok :D Det är Martin, hans bakteknik och bröd lockar mer än ngn annans. Han är brödkungen :D Hans nya bok låter himla spännande och nu kunde jag inte låta bli att införskaffa mej ett eget exemplar av Enklare bröd.
Förhoppningsvis kommer den innan helgen.. och gör den det så lär det bli brödfest här hemma :D

Snart är det jag som hoppar i sängen och kommer somna som en slagen hjälte.
Imorgon är det upp tidigt... uhhuuuu.. är inte sugen. Sen på kvällen kommer nog söta E. hit. Då tänder jag en mysig brasa och sen blir det the och latte (för min del!) och mycket snick snack kvällen ut.
Tror ni jag får sova tisdag morgon??

Godnatt!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0