Trevlig & mysig helg

Bilden är från förra året, men känns typ lika aktuell nu också :) Det är iaf. snö. Inte riktigt så mycket som på bilden. Men det är vitt. Det snöade nästan hela dagen igår. Smått smått smått. Men det var snö :)
Inatt har det inte kommit ngt. Men det är kallt. Minus fem grader. Så det kommer ligga kvar. Det är huvudsaken. Men jag blir inte ledsen om det kommer mer, mycket mer :P

Nu är det helg för många av er. Jag hoppas ni får en riktigt mysig helg. Det är ju första advent på söndag. Passa då på att ta en lång härlig frukost tillsammans med den/de du älskar mest. Tänd första ljuset till frukosten och bara mys :)
Jag börjar tidigt på torsdag (tror inte D. vill gå upp med mej klockan fem för att tända ljus.. haha). Så jag får mysa till det på kvällen istället. Kanske med en trevlig middag, stället för frukost :)

Nä.. nu ska jag snart ta min cykel och bege mej ut på isgatorna. Men först måste jag hinna byta alla värmeljusen, bädda sängen och fixa lite i köket.

Men.. med detta inlägget ville jag mest av allt bara önska er en riktigt TREVLIG & MYSIG HELG!! ♥

Kommentarer
Postat av: jenny ~ mammanochkidzenpunktse

Vi har nog lika mycket snö som på fotot eller kanske lite mer? Iaf alldeles för mycket för min smak ;)Hoppas ni får en underbar fredagskväll!Puss!

2010-11-26 @ 14:10:31
URL: http://www.mammanochkidzen.se
Postat av: Camillasnyahem

Jag är här, lite i bakrunden. Det finns bara ingen tid att uppdatera på. Tack för att du saknar mig! :)Trevlig helg!

2010-11-27 @ 09:34:06
URL: http://www.camillasnyahem.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0