Upp och ner


Jag hoppas att det är dessa skorna som kommer hem till mig sen.. Jag vann iaf. budet på dom.. Det är ett par Friis & Company. Ett av mina favoritmärken, och nästan alla mina väskor är från dom.. hihi.. :) I Köpenhman finns ju detta mräket typ överallt, och det finns en Friis & Co. butik som har så mycket att jag blir sjuk.. hehe.. Tyvärr är butiken alldeles för liten (men väldigt söt) för alla oss som vill in och klämma på alla väskor och vända på alla skor :D
Skönt när man kan sitta och klicka hem det billigare från Tradera då.. Mycket billigare dessutom. Typ 500 kronor billigare :D Nu får man bara hoppas att de skickas, OCH att skicket är så bra som påstås..

Annars blev hela denna dagen helt upp och nervänd. Jag gick ju här i godan ro. Slängde ihop en smet till två mjuka pepparkakor. Pysslade lite i köket (började torka av kakel och hyllor). Samtidigt gjorde jag ngt helt galet.. Jag lyssnade på julmusik ;) Jag var bara tvungen.. Det är faktiskt SNART dags ändå!
Iaf. när kakorna nääästan var klara fick jag ett sms från söta E om att vi ska träffas på torsdag.. Samtidigt ringde telefonen och det var från jobb. Jag hörde bara "kan du komma direkt.. typ NU". Jag blev helt förvirrad.. Ja, svarade jag. Stängde ugnen, stängde datorn, ringde D. och sa att jag stack till jobb och sen tog jag min jobbväska och drog.
Det är en på jobbet som har en nära anhörig som är väldigt sjuk. Så hon var tungen att åka direkt. så när D. kom hem fick han kolla de mjuka pepparkakorna. De hade blivit klara på eftervärme. Så ikväll får vi se hur de ser ut inuti när vi skär i den :)
Men allt blir bara så konstigt när man får släppa allt så. Men fina D. hade iaf. fixat med diskmaskinen och röjjt upp på sin lunch. Då blir man glad :)
E. får jag tröffa en annan dag, för jag jobbar kvällen såklart på torsdag :(

Men men.. där rök min "lediga" vecka också. EN dag fick jag.. :S

Nu ska jag skära upp skinkan som vi ska ha till de varma mackorna ikväll. Tur vi ska ngt så enkelt ikväll :)
Sen måste jag vila, för imorrn blir en riktigt kämpig dag på jobbet då vi ska ha kalkonmiddag.

Tjillevipp!!

Kommentarer
Postat av: jenny ~ mammanochkidzenpunktse

riktiga godingar till skor! Hoppas nu att det är bra skick på dem,..Puss!

2010-11-09 @ 17:08:49
URL: http://www.mammanochkidzen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0