Snö ♥

Trots att jag sitter ner vid matbordet och äter min frukost i lugn och ro så gör kroppen dubbla jubelvolter varannan sekund. Så fort jag tittar ut känns det som.. ja det går nästan inte att beskriva :D Jomenvisst, det snöar :D F*n vad lycklig jag blir!!
Synd att jag ska stå inne på jobbet hela dagen. Men, de jag jobbar med är också lite jultokiga.. Sen tror jag vi ska pynta lite idag, så det blir mysigt iaf :D Men visst, jag hade inte haft ngt emot att få vara hemma och mysa lite till :) Tänk.. slutet av veckan för många och ledigheten står och väntar runt knuten.. Igår hade jag min "söndag" och jobbveckan har precis börjat. Men bara det försätter att snöa, då är allt bra :D

Jag kanske skulle ta mej till sportaffären och köpa de vita übersnygga skidorna jag såg, tillsammans med de vita snygga pjäxorna.. och de otroligt söta skidglasögonen i vitt och rosa.. Så kan jag kanske snart ta mej till jobb på annat sätt än på min vita cykel :D Undra om det går att cykla idag? Jag tar med den, så får jag se..

Wihoo.. vad det snöar nu!!

Nä, jag ska fortsätta äta min frukost och dricka min värmande latte.

Ha en mysig dag!! ♥

Kommentarer
Postat av: jenny ~ mammanochkidzenpunktse

Seriöst? Här ogillas snön....Puss!

2010-11-25 @ 13:56:25
URL: http://www.mammanochkidzen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0