Listor..

Ibland är det bra att göra lite listor.. Fråga D. haha!! Han hatar väll alla de där listorna som jag alltid skriver innan jag sticker till jobb om helgerna ;) Men vill man ha saker gjorda så fungerar det bäst.. ingen är ju hemma och kan tjata ;)
Idag kände jag att jag minsann behöver skriva en lista till mej själv också. Det ser ut som ett bombnedslag här nere. Så det behöver jag röjja upp. Diskmaskinen är nu fylld med ren disk, det måste åtgärdas. Sen måste det dammas och dammsugas här nere.. och braskaminens glas måste putsas rent (till det kan jag rekomendera ett fuktigt tidningsblad som man doppar i askan och sen fungerar det alldeles utmärkt som slipmedel. Sen torkar man bara rent med vanligt papper).. Klockan 15:00 är det jag som kanske vinner ett bud på tradera..
Efter det ska jag ta igen mej i soffan med två ny hemkomna inredningstidningar och en god latte :)
Gött!! Så snart ska jag sätta igång.. Vill ju ha så mycket tid som möjligt med tidningarna.. hehe..

Jag måste gå och handla lite också. Ikväll ska vi ha ngt så enkelt som varma mackor. Gott!! Köpte hem en färdigkokt helgskinka förra veckan. Det skulle man ju kunna ha på mackorna, med den nya goda senapen och starka osten (lite jultema) :P Funderade lite på att köpa ett bröd.. Men det blir nog på hembakt bröd, det är liksom liiiite robustare och godare :D Hmm.. så nu kanske jag inte behöver handla.. Det lilla jag behöver skickar jag D. till, han tar det på hemvägen. För mozarella, det är ju så gott.. och jag gillar att ha det sega på mina mackor :P
Också lite tomat.. Annars blir det minsann Varma mackor med julsmaker ikväll.. :D

Nu ska jag bara dricka upp min morgonlatte (så jag får energi!) och sen sätter jag igång med allt här hemma.. Så jag slutligen bara kan slänga mej i soffan med en god latte. Kaaanske bakar jag en liten kaka till det också. mjuk pepparkaka kanske? :P

Och till er som får snöstorm idag.. Lyllos er!! Om ni vill kan vi gärna byta.. här är det i skrivande stund regntungt i luften och bara så där deppigt grått. Absolut inget roligt alls!!

Kommentarer
Postat av: jenny ~ mammanochkidzenpunktse

Listor är en ligt mig ett effektivt sätt att få saker gjorda, både för mig o för guben. Ser man det på print, hur mycket man har göra. Då sätter man fart....Hoppas budgivingen går bra! Nyfiken såklart på vad det kan vara!Puss!

2010-11-09 @ 14:33:13
URL: http://www.mammanochkidzen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0