Mer kök, i solens sken..

FOTO: Camilla, Hantverkaregatan.blogg.se

Alltså.. nu får ni stå ut med lite köksbilder ;) Men ni fattar nog varför. hehe.. Och nu när solen visar sig från sin bästa sida så kan man ju inte låta bli att bli facinerad :D
Därför måste jag ta bilder.. på vårt vita kök. Imorse hajjade man till när man kom ner. Man är ju van vid att mötas av det gula björk köket..hehe..

FOTO: Camilla, Hantverkaregatan.blogg.se

Nu ska bara väggarna målas vita också.. Ngn som har lust?! ;) Själv är jag helt öm i armarna.. och jag vaknade med migrän :( Inget kul.. Men nu vet jag orsaken till smärtan, då är det värt det :)

Solen visar sej från sin bästa sida idag. Jag får sånna vårkänslor :D

FOTO: Camilla, Hantverkaregatan.blogg.se

Hönorna mot den gröna duken ger mej vår här inne. Tanken var att hönorna skulle komma fram först till påsk. Men jag tycker de är så söta, så de får stå.. Så får det komma fram lite fler Cult Design- hönor & kycklingar när påsken kommer.

Trots att jag har ont i armarna så kunde jag inte låta bli att få lite energi iaf. från solen strålar.. Så jag ska baka lite baguetter

FOTO: Camilla, Hantverkaregatan.blogg.se

Blev så sugen på det.. Baguetter med pumpafrön, det är mina favoriter :D

Funderar på om jag ska åka iväg och köpa hem mer färg. Har ju några luckor osm skulle behöva få sej en omgång till. Så då skulle jag kunna måla på söndag.. Idag nä, idag ska jag ikke måla!! ;)
Men köpa hem färg.. Nja. jag får se.

Hihi.. lillmisen är också glad över solen. Hon ligger på golvet i soles strålar och rullar runt. Varmt och mysigt tycker hon :)

Nä.. jag ska ta mej en funderare på hur jag ska ta till vara på den här dagen.
Ha en mysig onsadg, hoppas ni också har det lika soligt och fint :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0