Solsken

FOTO: Camilla, Hantverkaregatan.blogg.se

Solen sken och mina syrenkvistar som står i köket blir bara grönare och grönare för varje dag. Det är en liten vårkick när man kommer in i det ljusa köket med solen strålar rakt in och sen det gröna. Jag kunde inte låta bli att skriva skylten, Nu är det VÅR.. När jag sen hade tagit bilden och allt så vänder jag mej om och råkar kolla termometern.. -5 grader.. VÅR?? Snarare en solskensfin vinterdag ;)
Jaja.. det gäller bara att se solen och den blå himmlen. För då är det VÅR..

Idag ska jag åtminstonde putsa köksfönsterna.. Det är de två värsta.. Kanske går jag ut och tar det STOOORA jobbiga fönstret också. Det beror på, om solen håller sej framme. Annars kommer jag frysa händerna av mej.

Är lite sugen på att baka också.. Men jag har ingen aning om vad det skulle vara. Mina favoritbaguetter orkar jag inte baka idag. Men.. hmm.. kanelbullar, det hade varit gott :P
Jepp.. kanelbullar blir det nog idag :D

Jag tror att jag får sätta igång nu. Så kanske jag hinner färdigt så jag kan överraska D. med kanelisar på lunchen :P Han kommer hem då, så vi lunchar tillsammans. Jag tror han hade blivit sueprglad om han fått kanelisar då..

Jaja.. nu har jag inte tid att sitta här. Kanske kommer det bildbevis i eftermiddag.

Trevlig soldag!!
Kram

Kommentarer
Postat av: Camillasnyahem

Vilken snäll sambo du är, skicka upp en till mig som ligger sjuk också! ;)Vad fint med lilla skylten! Jag har också vårkänslor men när man kollar på termometern inser man ju att det kan vara ett tag kvar... Vill ha vår NU! :)Kram!

2010-03-16 @ 09:07:11
URL: http://www.camillasnyahem.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0