Eviga tjat..

FOTO: Camilla, Hantverkaregatan.blogg.se

Detta kök detta kök.. ni får lova att inte tröttna föööör mycket. Men detta är bästa sättet att rensa tankeverksamheten.. för min egen del. Just nu har vi lagt på en provisorisk spånskiva på byrån. Så nu är den 55*55 cm. Större än så här kan vi inte ha. Köket är inte så stort.. och man vill ju gärna kunna röra sej. Så detta är maxgränsen.. det är jag och D. överrens om.. Så fler byråer blir det inte. Det är några av er som frågat var jag hittat denna byrån. Den finns/fanns på NETTO.. 
Nu ska vi ha ön såhär ett tag.. och se om vi (D.) vänjer oss sig ;)
Det var en del av er som kom med kommetarer sen.. Tack för det!!! Alla tips är bra.. Tyvärr (för stort kök önskar man sej alltid!) fungerar inte större lösningar hos oss.. Nu ska jag sluta tjata om ön.. Framtidens känsla får visa sej sen. Men OM vi behåller den ska pappa hjälpa mej (fast det vet han inte om än) att göra en skiva som ska ha fasade lister runt om.. för att smälta in med underdelen.. :) Bara så ni inte tror att spånskivan är lösningen vi ska ha..

Idag är det superfint väder. Blå himmel och solsken. Fundrar lite på om jag ska gå ut och putsa lite fönster. Jag är samtidigt inte sugen alls.. eftersom våra fönster är så sjukt jobbiga att putsa. Våra gamla fönster är ju inte vändbara :( Så då måste jag gå ut och stå där med en svamp på pinne för att tvätta fönstret.. Sen en skrapa på pinne.. så jag kan skrapa. Skitjobbigt!! Så jag får se.. :)

Jag tar dagen som den kommer.. Det kanske slutar med att jag bara sitter och bloggar en massa.. hehe..
Eller är jag ute hela dagen.. eller storstädar jag (vilket också skulle behövas!!).. Som den kommer..

Ha en underbar dag!!
Kram Kram!!

Kommentarer
Postat av: moi

Nu har jag (sent om sider) kikat lite på bilder av ditt kök och funderat lite till. Jag förstår inte vitsen med att ha köksen som du har nu. (jag menar inget elakt alltså) Men jag gör inte det. För du har dessutom en slags bardiskvariant och en köksö däremellan ser lite skumt ut måste jag säga. Ser ut som ni ställt den där av misstag. Som att den inte hör dit, som att man kan snubbla över den.Den är ganska söt i sig, det tycker jag, men jag skulle nog funderat igen över funktionaliteten med den. Du kan kanske ha den med hjul och flytta runt den och även flytta ut den när det är dags för grillsäsong. Det är mitt förslag.Men det är ert kök och det ska ju bara kännas bra för er egentligen :)

2010-04-02 @ 11:35:28
URL: http://jagstryperkatten.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0