This is it!

F´låt för en dålig bild.. Men jag är (halvt) uppslukad av MJ och This is it :) MJ är, förlåt, var så himla grym. Så nu sitter jag här i vårt mörka sovrum och kollar tv.. Vilket jag gjort heeela dagen. Har knappt varit från sängen ngt.. hehe.. Inte för att det blev för sent och mycket igår. Jag bara känner mej så trött idag. Också var det första och enda dagen på denna veckan som det inte fanns ngt inplanerat. Annars har det varit ngt VARJE DAG på hela denna veckan. Jag har knappt kännt att jag har varit ledig.. hehe.

Imorgon drar det igång igen. Mycket jobb blir det nu. Men jag ska nog klara det :) Jag vet ju vart jag ska hålla hus, och hur bra jag trivs. Så jag kan inte klaga.. egentligen. Men det kommer jag göra när jag haft mina sex dagars veckor. Så är det med det ;)

Idag beställde jag ett nytt objektiv. Jag är ju fortfarande inne på att köpa ett Tamron 90mm (macro). Men det är slut i lager, och jag har fortfarande inte hört ngt från a-kassan *dubbelsuck* Så jag väntar lite med det. Men till dess tänkte jag leka med ett billigare objektiv. Det blev ett Tamron 70-300/4-5,6 Di LD. Nu såldes det för 1500:- på cyberphoto (kampanj). Jag har inte så värst höga förväntningar.. Men det kan allt bli lite kul att leka med :D
Jag längtar tills det kommer.. Då blir det ännu mer foto ;P

Egenligen BORDE jag sova nu.. Men man känner sej inte så värst trött när man vilat mest hela dagen. Det är ett problem. Det är ju faktiskt inte så många timmar tills klockan ringer.. sex och en halv.. Opps! Jag kanske skull krypa ner under täcket och försöka iaf..
Det är nog bäst..

GODNATT

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0