Favorit

FOTO:Camilla, Hantverkaregatan.blogg.se

Ahh! Favoritkaffet i koppen, blandat med skummad mjölk..=favoritlatten :P
Nu är jag lite ledig.. L E D I G :D Det ska bli riktigt dejligt!! Nu har jag vikarierat för alla utom en på jobbet den senaste tiden. Så nu ska jag förhoppningsvis få lite tid till annat. Sen är det på det igen, då semestern startar.. Men innan jag ska in och jobba igen så vill jag vara liiite ledig :) Ägna lite tid till kameran.. hihi.. ♥

Idag budade jag hem en 60cm reflexskärm i silver/vit. Perfekt. Inte för att jag porträttfotograferar så ofta. Men ibland kan det vara bra till annat osm man vill lätta upp ljuset på. Hoppas den kommer snart också. Ihh.. jag kommer ju få hem massvis med fotoprylar i veckan :P Sju stycken..
Jag hoppas a-(skit)kassan också kan höra av sej.. Så kanske det kan bli ÅTTA saker.. Tamron-objektivet maler i huvudet varenda dag fortfarande. Jag tycker a-kassan kan betala mej lite mer pengar för att jag fått vänta på svar så länge.. (har ju ögonen på ett telezoom också) Eller hur?! ;)

Idag önskade jag att jag hade med kameran till jobbet. Gamlingarna skulle ut och åka raggarbil :D Så himla kul.. och de gamla tyckte det var så spännande.
Roligast var när de ställde en rullator på biltaket.. hihi.. Tanterna hade satt på sej sina finaste hattar och alla såg så nöjda och glada ut. Det värmer i hjärtat att se :) Man kunde liksom inte sluta le när man såg dessa gamlingar åka iväg :) Och de var tydligen så nöjda när de kom tillbaka.. Kul!

Vet ni.. nu ska jag sätta punkt och lägga mej i soffan.. kräva lite fotmassage av min man också ska jag bara LATA MIG :P

Kommentarer
Postat av: Lotta

Då hoppas jag att du får lite ledighet nu då! :) Coolt att de äldre skulle ut och åka raggarbil. Vilken häftig syn!Kram!

2010-06-14 @ 08:25:17
URL: http://ohlovely.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0