Smått besatt..

Jag trotsade regnet igår. Ni vet, fotoabstinensen satte ju fart efter en hel dag inomhus med inget roligt alls att fotografera. Så jag var ute trots att regnet gjorde vad det är bäst på, regna!
Maskrosorna som var fluffiga när solen lyste var inte alls så fluffiga längre :D Hängiga! Precis som vi blir av allt regn. Ni som har sol, NJUT.

Jag var ju bara tvungen att ta en bild på min lupin. Man ALLRA första lupin här i denna trädgården :) Jag hade en fin vaniljfärgad, som jag fick av pappa, när vi bodde i lghten och jag pysslade så mycket på balkongen. Men den klarade sej inte, tyvärr. Så nu har jag köpte denna härligt rosa. Jag älskar lupiner :) Hoppas dessa sprider sej med åren.

Igår kväll var vi hemma hos mamma och pappa för att fira pappa som fyllde år. Givetvis var jag och kameran ute i trädgården och fotograferade :P Här är en bild på mammas blomsterkornell

Blommorna på den busken är så himla fina.

Igår hittade jag även pappas gamla Nikon objektiv. Ett 50mm 1.8 :P Dock är detta så manuellt osm det bara går. Min kamera kan inte läsa av att jag har ett objektiv på ens. Men men.. med lite träning kanske jag kan få till ngt även med det objektivet. Ett med AF står ju fortfarande på önskelistan. Men så länge..
D. ska få modella under min träning. För ska jag lyckas med detta objektivet behövs det träning träning träning.. :)

"Mitt" Tamron tänker jag på varje dag.. Var jag än är och vad jag än ser så ser jag lämpliga bilder i mina ögon som skulle kunna tas med det objektivet. Jag börjar känna mej smått besatt..
Men jag har fortfarande inte fått svar från a-kassan.. så min sparkassa får fortfarande stå orörd.. Men ni kan ju ana hur sugen jag är på att nalla från den ;)

Nä.. nu ska jag slappa lite i soffan. Funderar lite på att slå igång ngn film..
Ha en trevlig kväll!Kommentarer
Postat av: saravillfara

Vackert med alla blommor, gillade speciellt bilden på maskrosen.

Grattis till din pappa från mig! :)

2010-06-10 @ 21:48:33
URL: http://saravillfara.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0