Pool på gång..

FOTO:Camilla,Hantverkaregatan.blogg.se
FONT: Sunset, DaFont.com

Tänk att vädret kan slå om så.. Igår var det grått och regnigt hela dagen. Alla jag pratade med frös för att det var så ruggigt ute. Vi som ändå stod i ett kök hela dagen FRÖS.. Det händer inte ofta. Men igår var det en riktigt kall och ruggig dag.
Idag vaknade jag och det var lite halvsoligt.. Men efter ngn timme kom solen och jag gick ut. Ojoj.. ute är det nu jättevarmt och jag är GLAD över att det blåser O_o Vart kom detta ifrån?? Jag hänger tvätten ute idag och nu fyller jag även upp poolen med vatten. Har väntat på tillfället länge nu. Så idag slog jag ett slag för det. Poolen står nu uppkopplad mot vattenslangen och sakta sakta fylls den upp. Det blir inget dopp idag, den saken är klar. Men kanske till helgen? Om nu värmen håller i sej.. Iaf. så kommer den stå där och värmas upp av solen och så snart det blir riktigt varmt igen kan man ta sej ett dopp. Som jag längtar!!

Just nu sitter jag ute på vårt trädäck, under parasollet. Okej.. nu kom det ju en rejäl vind.. Det var inte lika skönt. Det får ju inte blåsa för mycket :( Nyss var det alldeles lagom ju :(
Hoppas inte det börjar blåsa för mycket. Det får bara vara ngt som drar över. LAGOM vill vi ha!!

På lunchen satt jag och D. ute och åt. Så mysigt!! Ikväll kanske vi kan sitta ute och äta middag också.. Om det osm sagt inte börjar blåsa för mycket.
Nu ska jag kolla till poolen. Sen ska jag fortsätta i trädgården. Tänkte försöka hinna med att klippa gräset också.

Ha en härlig dag!! Och glöm inte läsa om viktigare saker än det här inlägget..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0