Jag+tålamod=??

Jag tycker om att kunna börja morgonen med en iskaffe. För oftast innebär det att det är varmt ute, och att jag inte vill hälla i mej ngt varmt då.. Det är gött!! Idag kände jag bara för iskaffe när jag vaknade.. Så idag är det varmt. Det är det. Härligt! Shortsen är på :P
Än har jag inte varit ute. Men jag ska. D. tyckte att jag bara skulle vila idag. Jag är ledig idag. Enda dagen på denna vecka då jag är ledig. Så jag ska nog göra osm han säger. Det blir V I L A :)
Okej.. jag har ju hunnit starta en tvättmaskin nu.. Så lite tvätt ska jag hänga. Tror faktiskt jag ska tvätta lite till efter det som är inne i maskinen nu. Man får ju passa på när det nu kan hänga ute.

Men annars ska jag nog dra ut en bunt med tidningar och dra fram solsängen. Också ska jag ligga där och läsa. Kanske kan jag få lite färg på benen då? Fast det verkar vara helt omöjligt.. Hur jag än gör så blir mina ben för alltid likbleka. Jag som verkligen skulle behöva lite färg på dom inför sommaren bröllop. Idag ska jag påbörja projekt bruna ben.. haha.. När vi var i Italien hittade vi en duschflaska med ngt i som gjorde att man blev brun fortare när man solade.. Finns det ngt liknande här i Sverige??? Tipsa mej isf.. det skulle jag verkligen behöva. Känner mej lite blek i nya shortsen.. hehe..

Tyvärr kommer inte mitt objektiv idag. Tråkigt!! Det hade varit passande om det hade kommit på min lediga dag.. Hallå Umeå-posten.. Skynda er!!
Är det förresten inte konstigt att Cyberphoto inte har servicen, beställ innan kl. 15 få leverans dagen efter.. Så har ju flera andra. Jag tycker de borde införskaffa det!! :)
Jag+tålamod=??
Helst ska jag ha allt här hemma innan jag ens hunnit trycka på bekräfta-knappen. Man vill ju leeeeeka!!

Nä.. jag kanske skulle plocka ihop lite foto och inredningstidningar och sen dra ut solsängen från garaget..
Ha en härlig SOLDAG!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0