Brunmedel.. med trasig pump


Det duggar tätt med inlägg här idag. Bra, dåligt?? Vad vet jag.. Jag skriver iaf :) Lägg gärna en rad Du med.. det är bara trevligt :) För jag vet ju att ni är här inne och läser.. ;)

Iaf.. jag struntade i ännu en tvätt och jag struntade i bruna ben.. Jag åkte och shoppade lite istället. En liten snabbis. Men jag kom ändå hem med två nya bh:ar, en myströja (nattplagg) och ett svart oversize linne samt den här oljan då.. som ska hjälpa mej att få bruna ben :) När jag hittade, var det ju lika bra att passa på ;)

Men när jag sen kom hem och skulle prova den här sprayen, för att gå ut och sola ett litet minitag.. så är pumpen trasig :( Så stöööörigt!! Jag hatar när jag får hem trasiga saker. Dessutom var det hon i butiken som plockade flaskan åt mej. Vilket stör mej.. Jag tar så gott som ALDRIG första flaskan, tidningen, chokladet, tröjan.. osv.. Nu tog HON första flaskan, som stod direkt bakom provflaskan. Jag skulle aldrig frågat ngt, när hon kom fram och prarade.. Då hade jag nog haft en fungerande flaska med mej.
Det går verkligen inte att pumpa ut en droppe ur flaskan. Inte ens om man håller den upp och ner. Inget funkar. Så nu måste jag ta mej dit en dag igen, och byta flaskan. Retligt!! Det innebär ju att jag inte kan uttnyttja kvällarna till solning.. med brunmedel.
Denna kväll gjorde det iofs. inte så mycket. Solen gick i moln och nu är det moln överallt. Himmlen som var så blå innan idag.

Well well.. det andra jag kom hem med var himla fint :)

Hmm.. undra om man ska lägga sej och kolla på en film.. För som vanligt är där väl inget på tv.. Innan var det bara bröllop och fotboll.. Och jag är inte intresserad av ngt av det. Nä, absolut inte bröllopet (jag har inte tittat på ngt av allt där gått på tv, jag har inte smakat en endaste liten smula av allt som fått en bröllopsstämpel, jag har inte hört talet, jag har inte ens vänt blicket åt serviser och allt vad det nu finns). Nu går det bara repriser och fotboll på tv. Aldrig finns det ngt att se. En film kanske.. jag kanske tom, skulle se en tecknad film. Typ Djungelboken.. eller Hitta Nemo.. eller Lilo & Stich.. Mmm.. jag får se.

Först blir det ner i en dusch..
Imorgon kommer nog mitt objektiv.. wihooo.. Tyvärr tror jag INTE väskan dyker upp redan imorrn. Tråkigt, men sant. 

Kommentarer
Postat av: Camillanyahem

Jag är långt ifrån royalist men kunde ändå inte slita mig från bröllopet (hade juinte ens planerat att titta!) och fällde några tårar, dels när Daniel grät under vigseln och dels när Daniel höll tal. Tänk att han är det bästa som hänt svensk monarki, borde säga en del om vårt kungahus. :)Usch, jag avskyr när saker man köpt är trasiga/mögliga/obrukbara! Jag brukar gnälla och undra hur mycket pengar per år som går åt till defekta varor! Hoppas du orkar åka och byta! Men sola försiktigt med sån olja, tusan vad man kan bränna sig! Men det vet du säkert redan. :)Kram på re! :)

2010-06-22 @ 21:53:21
URL: http://www.camillasnyahem.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0