Bla bla bla..

Här är jag.. dock väldigt trött. Jag hade kunnat gå upp och lägga mej nu. Men jag ska försöka vara uppe ett tag till.. typ en timme ;)
Imorse kunde man se mej svisha förbi genom byn på cykel 05:50.. På väg till jobbet. Jag tänkte mej inte riktigt för, så jag hoppade på cykeln i tunna kläder.. Det var ju varmt kvällen innan när jag gick och la mej ;) Imorse var det bara 10 grader. Så det var rätt kallt med så tunna kläder.. iaf. på dit vägen. Hemvägen var ju ngt helt annat :D Helgen har gått i jobbets tecken. Så det är inte konstigt att man är lite trött nu.

Sen kom jag i säng lite för sent igår också. J. var här på kvällen. Så vi grillade en massa gott, jag fotograferade en del och sen satt vi och snackade en hel del.
Jag kommer inte ihåg om jag skrivit det tidigare.. Men gillar ni vitlök så måste ni prova att grilla solovitlök. Det är galet gott. Man grillar den hel, med skalet på. Sen när den legat på ett tag, så blir det alldeles mjuk mild och krämig. Givetvis skalar man den precis innan man äter den :) Det är sååå gott.

Nä.. jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om. Känner mej mest trött, så jag tänkte krypa upp till D. och vila mitt tunga huvud i hans knä.


Usch, imorrn ska det regna.. Så typiskt!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0