Välkommen till vår nya framsida ♥


Sådär.. vi är K L A R A :D Det är nästan overkligt.. hehe.. Okej, helt klara är vi inte. Det är några blocksten som ska på plats sen. Men det får bli när pappa är tillbaka efter semestern och kan låna hem verktyg igen ;) Men det är bara en liten del.. Sen har vi ju inte gjort ngt med uppfarten än. Vi ska jämna ut stenen som blev över.. Men redan innan vi började med framsidan var vi överrens om att uppfarten får vänta.. Nu gör vi bara vad vi kan med det vi har hemma. Men annars är det så gott som färdigt. När man kommer utanför vårt hus ser man nu en framsida utan ogräs. En framsida med planering och en framsida som ser fin ut. vi är verkligen nöjda, riktigt nöjda :) Och det är så skönt med bara rosen kvar i rabatten. Slippa allt skit och ogräs. Nu blir det mycket lättare att hålla rent. Också har vi markduk under allt. 
När man nu står på vår baksida och tittar ut mot förrådet (som förut var garage) ser man ijnte längre ogräs.. Då ser man fin grå småsten. Så underbart!! Det går inte att beskriva känslan.. Och det går inte att beskriva känslan av att vara klar. Just nu känns allt i hela kroppen bara tungt, precis allt. Mina lillfingrar känns som blyklumpar. Mina fötter värker och jag har träningsvärk i varenda muskel.

Men nu kan vi också få vara ute och bara njuta. Vi kan också sitta ute och slappa.. Det har vi inte gjort på två veckor nu.. för när vi varit ute har vi jobbat. När vi jobbat klart har vi gått in direkt. Man blir liksom galet varm av att vara ute i kvällssolen, och trött.

Ikväll, efter vi suttit ute och ätit, ska vi slappa i soffan och se Alice i underlandet :)

Ha en härlig kväll!!
♥ 

Kommentarer
Postat av: Camillanyahem

Ursäkta språket, men SHIT vad snyggt och stilrent! ME LIKE! :) Bra jobbat, hur fint som helst!

2010-07-18 @ 17:13:08
URL: http://www.camillasnyahem.se
Postat av: Perlan

Underbart snyggt Camilla!! Precis i min smak. Vet precis hur du känner dig i kroppen. Min kändes likadan förra året när vi stensatte :)

kram

2010-07-18 @ 19:37:27
URL: http://www.perlan.org
Postat av: Camilla

Camilla & Perlan: Tack snälla! :)

2010-07-19 @ 08:06:38
URL: http://hantverkaregatan.blogg.se/
Postat av: fru Sätterlund

Vad snyggt det blev!! Kanonbra jobbat :) Vet hur tungt det är...Ha det gott,

kram Therese

2010-07-19 @ 21:32:08
URL: http://tesbrandt.blogspot.com
Postat av: Maria

Ser lättskött och stilrent ut, jätte snyggt!

2010-07-28 @ 11:35:00
URL: http://kattsvart.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0