Trädet och favoritkrukan

Fastän det inte varit lika soligt, så har det varit lika varmt idag. Och klibbigt!! Mina jenas har suttit som korvskinn. De är hemskt!! Jag lider!! Ett åskoväder hade suttit fint. Då kanske luften hade blivit rensad och inte så tung, klibbig och fuktig. Det regnade imorse. Jag gjorde ett glädjeskutt, i tankarna. Men ack, det varade inte länge. Och jag var ute sen och planterade.. inte hade det hjälp våra blommor heller. det var bara vått på ytan.. sen var det snustorrt under det.

Vi behöver också vatten och allt som är flytande och framför allt KALLT. Jag köpte mej en snow slush på macken.. Det svalkar fin fint!! Med smak av cola, apelsin och mango :P
Jag skulle kunna ha en sådan maskin hemma.. så man kan svalka sej hela tiden O_o

Imorse var jag ute och planterade mitt träd.. i min fina kruka :D Vill ni se??
Klart ni vill.. annars får ni se den iaf.. ;)

Wihoo :) Trädet, som är ett körsbärsträd. Kommer inte ihåg namnet på det nu.. Vill ni veta kan jag ta reda på det..
Iaf. så blev det himla dekorativt med det röda mot det grå :)
Sen har jag ju min favoritkruka Lindesbergskrukan (HÄR finns mer information om krukan i pdf). Denna krukan är ju smått fantastisk :D Den isolerar om vintern, den blir inte för varm om sommaren, den är tålig och den är snygg. Eftersom vår står i lite utsatt läge, för både klåfingriga fingrar och stark blåst så är den förankrad i marken. Så nu kan det blåsa också utan att den välter hela tiden. För krukan är jag ngn sorts frigolit och då väääldigt lätt :)
Just nu när jag satt och letade efter krukan på nätet så visade dom den på tv också.. hehe.. Lite lustigt :)

Nu kommer jag nog inte visa ngt från framsidan på ett tag :) Möjligtvis när min nya VITA lavendel börjar blomma :D
Ska nog föröka ta lite sticklingar från den sen.. man vet ju inte hur vintern kommer bli.. Kan man ha lavendel inomhus, ngn som vet??


Nä kära ni.. nu ska jag ta mej en bit nybakad baguette.. som jag bakade innan idag (inget jag rekomenderar i denna värmen *pheeew*)

Kommentarer
Postat av: Perlan

Ni har det så fint i trädgården. I år har jag struntat helt i att köpa en massa blommor och växter, som jag sedan glömmer att vattna och dör efter en vecka! haha.. Nejdå, men vi är hemma så lite på semestern att stackars grannen skulle få springa och vattna här för jämnan.

Vita lavendel är ju så himla fina! Skulle med vilja ha ett gäng här hemma.

Kram

2010-07-24 @ 16:03:17
URL: http://www.perlan.org

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0