Tuppen och stenen

Jag påbörjade ett inlägg i förrgår.. Men jag raderade allt. Jag tror jag hade fått en lättare variant av värmeslag då. Jag mådde så dåligt. Det kändes som att allt här hemma höll på att välta, huvudet var helt mosigt och det gick inte att tänka klart. Det var galet varmt här i förrgår. Och först stod man på jobb med ugnar, stekbord och varma diskmaskier omkring sej. Dessutom går det inte att öppna ngnstans :( Så bara där.. Det kändes som man gick omrking i en varm plastpåse. Efter det var vi överallt och letade sten.. Gissa om jag var på humör då? Nä, inte direkt..
När vi sen gjort det, så storhandlade vi också. När vi väl vara klara med allt och hemma igen. Då fick vi ju sätta igång och räkna på allt vi sett *pheeew*

Det som var bra med den dagen var tuppen här ovan som jag hittade i en butik. Jag kan tipsa om Bali (som ligger vid Väla-området) för er som bor i närheten av Helsingborg. Där kan man hitta mycket fint. Speciellt till det lantliga, shabby chic hemmet. Jag blev glatt överraskad när jag klev in där. Det var huuuundra år sedan jag var där. Och då var det nästan bara rottingmöbler på den tiden.
Jag köpte en "skål/korg" också. Ett stånde ägg i snurrad ståltråd.. Det kommer bild en annan dag, jag orkar inte förklara.
Nu blir det bara tuppen på bild.. :D Visst är han lite rolig på sin träplatta med hjul? Samtidigt som han är ståtlig :D

Iaf. så fick vi räknat på sten.. Så igår var vi på Bauhaus och beställde.. Det blir en ljusgrå blocksten som ram runt om framsidan (för vi måste bygga upp hela framsida ett steg, för att slippa lutning ut mot gatan). Sen kommer det bli ett parti med en lite mörkare grå sten framför trappan + en gång från uppfarten som sen smälter i med partiet vid trappan. Det kommer bli två lite större partier med svart diabas (svart singel) i lite större storlek. Samma singel kommer sen hamna i en rabatt på andra sidan trappan. Också kommer det bli samma singel, fast mindre på en gång brevid huset. Så hela framsidan kommer bli grå och svart. Men det blir nog kanonbra :D Det kommer bli en heeeelt annan framsida. Och det är ingen här i närheten som har ngt liknande.
På singeln på framsidan tänkte jag sen ställa minst en stor kruka med en buske i. Kanske bli det två mindre också, med ngt grönt uppfriskande i. Vi får väl se.. Dock kommer det gå mycket mer pnegar än vi först trott.. Men men.. det är ju en engångsgrej :)

Nu ska det bli lite frukost här hemma. Espressomaskinen är uppvärm och mackorna ligger och väntar på att få smör på sej :)

Ha en härlig dag!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0