Festival vs. biograf

Hel oredigerad bild.. fick bara ta en i högen som låg på datorn redan. Orkar liksom inte fixa med ngn bild nu.
Men man saknar ju denn blå himmeln nu. Det går från 32 grader till 16.. Igår frös man.

Vi var ute i stan igår. Jag, D. J. och A.
A. är från norrland så henne träffar vi inte så ofta. Så igår var vi först och åt. Det var fullt överallt. Så vi hamnade till slut på samma restaurang som jag och E. var och åt på i tisdags :D Men det är gott med thai. Så även igår.
Efter maten drog vi omkring på festivalen. Vi stannade till på ett ställe och lyssnade på lite hårdrock. Men sen gick vi vidare igen. Då blev det kallt och såg ut som att regnet skulle komma när som helst. Inga roliga band var där heller som vi ville lyssna på. Så det slutade med att vi gick på bio istället.. hehe.. Vi såg A-team. Den var ju ltie underhållande. Jag hade aldrig kunnat se den hemma, då hade jag somnat. Men på bio funkar den.
Eftersom jag ska jobba idag, så var det egentligen alldeles för sent när klockan slog elva och filmen visade sitt slut. Sen skulle vi ta oss hem också. Med värtsa tåget. Det var många osm ksulle med det hem :( Fy f*n säger jag bara. Det var smock fullt. Vi fick stå upp och det luktade så illa att jag höll på att kräka. Hemskt! Och alla var fulla och gapiga.
Väl hemma i lugnets lilla vrå hoppade jag i säng omedelbums. Jag somnade till vid halv ett.. Men vi två kom våra grannar hem.. Vi visste att de skulle vara väl runda om fötterna.. eftersom vi igår fick reda på att det vankas giftemål :D Man blir lite paff eftersom de är över 50, har stora barn som inte bor hemma och har levt ihop länge länge.. :) Men det är ju kul, för dom :D
De verkade glada båda två när de kom hem.. hehe.. det hörde vi :D

Till slut somnade jag.. sen vaknade jag till och insåg att min klocka skulle ringa när som helst. Uhuuu.. jag som knappt sovit ngt.
Nu är jag uppe och ska snart bege mig.

Ikväll vänta kräftor.. :P Jag har satt första "surdegen" till baguetter också.. Så vi kan ha nybakade baguetter till :P
Smarrigt!!

Ha så bra där ute i långa landet!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0