En liten näckros

Igår åkte vi in till stan för att D. skulle prova smoking, som han ska ha på bröllopet i sommar. Ja, det gick ju bra.. INTE. Vi skulle möta upp mamma, pappa, faster och hennes man. Jag och D. var först på plats. Vi väntade ju utanför eftersom klockan var lite tidigare än öppningsdax. Sålänge fotograferade jag. Sen körde min faster med man förbi, för att hitta parkering. Och strax därfter kom mamma och pappa. Pappa gick direkt fram till dörren.. och då såg han lappen vi missade Stängt p.g.a. inköpsresa lör 3/7. Så typiskt! Där möttes vi upp alla för att sen gå andra vägar igen. Jag, D. och pappa följde med mamma till torget och köpte jordgbbar och väntade med henne tills hon skulle börja jobba. Jag fotograferade lite till.
Sen åkte vi hem till mamma och pappa för att hämta lite grejjer. Då passade jag på att fotografera näckrosen, (1 av 3) dom har i dammen i trädgården :)

Sen åkte vi ut hit och grillade korv och fortsatte med vår framsida. Nu är det den stora blockstenen som ska läggas runt om som en ram till allt. Jag och D. fortsatte att gräva på kvällen också.
Så idag kommer pappa ut lite senare, så ska vi lägga ännu mer sten.
Vi drog även upp de plattor som fanns. så nu ser vår framsida hemsk ut.. hehe..

Igår kapade vi även halva plommonträdet. Det hängde över halva poolen. Och det är så tröttsamt med alla bladlöss, plommon och blad som trillar i poolen. Så igår kämpade vi grymt mycket med att få ner den stora biten av trädet. Vi skulle gjort det innan poolen åkte upp, men så blev det inte. Men vi lyckades igår, fastän poolen stod rakt under. Skönt!! Nu trillar det inte ner mer från det trädet. Inte så mycket iaf. Sen åker nog hela trädet. Tyvärr på ett sätt. Det är riiiiiktigt stora och goda plommon. Men man orkar inte plocka allt. Också trillar det bara ner och blir äckligt på marken. Så vi tror nog det kommer åka förr eller senare :)

Just nu är vi faktiskt inne. Man får nästan dåligt samvete. Men det är galet varmt ute och ljuset är skitjobbigt. Gör ont i ögonen. Så jag har hamnat i soffan nu. Får väl snart gå ut och hänga tvätt. Men till dess ska jag vara inne ;)
Och sen kommer ju pappa, då måste vi vara ute. 

Tror jag ska ta ngt att dricka, gå upp till D. Också ska vi lägga en beställning på all svart diabas och stenmjöl som vi ska ha..
Så får vi väl se.. Redan imorgon kanske vi har uppfarten full med småsten. Man kokar över av bara tanken på all sten vi sen ska köra ut där vi ska ha allt. Men det kommer bli bra när det är klart :P *morot*

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0