Bästa känslan..

FOTO:Camilla, Hantverkaregatan.blogg.se

Jag ska inte trötta ut er med bilder på vår framsida.. Men denna bilden är bästa känslan för dagen :) För ni anar inte skönt det kändes idag. När jag kom hem från jobbet, drog cykeln upp på plattorna och vidare ut på grusgången. Med den underbara känslan av att jag kunde ställa cykeln och sen inte behöva göra ett sk*t.. hehe.. Så har det inte varit på två veckor nu. Det har varit hem från jobbet och på nästa tunga arbete.. Men inte idag. Jag ställde cykeln ifrån mej och njöt. Gick in en stund och sen gick jag ut och vattnade. Det är helt ljuvligt att bara kunna dra fram vattenslangen på framsidan utan att fastna i fula halvvissna blommor och sen trampa omkring i ogrästuvor stora som berg.. Nu trippar man fint fram. Jag når upp till mina fönsterlådor som om ngn ställt fram en pall till en prinsessa och slangen följer med mej utan problem. det ni.. Som en prinsessa!! :D
Jag har faktiskt tidigare fått stå på tå för att ens kunna luska ut vilken pelargonstängel som är vissen och ska bort (har alltid vita pelargoner framför v-rums fönstret). Nu bara står jag där, på plattfoten och ser allt :D Jag behöver knappt sträcka på armarna när jag vattnar.. Vi drog igång grillen idag.. och vet ni. Man ser ju allt. Nu ser det riktigt snyggt ut med vår svarta weber-grill till den grå singeln som tar vid där altanplattorna slutar :)
Hehe.. är jag nöjd eller är jag nöjd??!!

Men vi båda är helt slut. Träningsvärken känns allt starkare nu när vi inte sliter längre. Ryggen smärtar och min nacke och axlar är inte vad de borde vara.
Ska nog få D. till att massera läääänge ;)

Jag sitter här och klurar på en hotellvistelse i Köpenhamn på två nätter.. Vi behöver vila :D
Ngn annan bäddar sängen, ngn annan lagar mat, rummet kan kylas ner, man kan slappa utan några måsten som surrar.. Det enda vi behöver göra är att SHOPPA och njuta :P Vi kan avsluta våra kvällar på Tivoli med god mat och tivoligodis.. Jag kan fotografera.. Ja, vi får väl se. Det är en dröm.. om den går i uppfyllelse vet ingen.. Inte ens jag.

Nu ska jag hoppa i loppelådan (som pappa alltid kallade sängen när vi var små) :)
Godnatt!!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Sååå fint ni gjort det!! Underbart, jag är imponerad! :)Hoppas den där resan till Köpenhamn blir av, det förtjänar ni!Kram från Lotta & Alexander

2010-07-20 @ 08:54:53
Postat av: Camillanyahem

ÅH, så snyggt! Jag förstår att det känns underbart!Angående tavellisterna, du kan ha rätt i att det är enklare att rolla! Ska testa lite. :)

2010-07-20 @ 10:03:18
URL: http://www.camillasnyahem.se
Postat av: saravillfara

Jo, trötta ut oss! Mera, mera - för trötta det blir vi då inte! :)

Ni har verkligen gjort ett superjobb, det blev galet bra! Jag förstår att ni njuter, och med all rätt.

Sommarkram!

2010-07-21 @ 00:30:48
URL: http://saravillfara.se
Postat av: Brüschan

Skit i köpenhamn och kom upp på besök istället vettja! Inget hotell behövs, ni sover i övernattnings lägenheten, dvs. inte med oss, och sen bjuder vi på frukost dagen efter!Den enda negativa saken är att ni får bädda själva!Do IT!

2010-07-22 @ 12:51:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0