Buffé vid Wärdshuset..

FOTO: Camilla, Hantverkaregatan.blogg.se

Det är andlöst vackert ute.. Bilden här ovan visar hur det ser ut utanför vårt köksfönster. Titta dock inte allt för noga på bilden, för då visar den också hur skitigt fönstret är.. O___o
Men visst ser det fint ut när solen silar mellan grenarna och lyser upp snön?
Idag är det strålande sol och nästan helt lugnt ute. Det blåser lite. Men det går inte att jämnföra med vädret igår. Som det blåste och snöade.. Pappa som i vanliga fall kör hem från jobbet på 45-50 minuter kom hem bra mycket senare än vanligt, trots att han körde tidigare från jobbet. Det tog nästan TRE TIMMAR att köra hem.. Det var olyckor överallt och lastbilar som inte kunde komma upp för backarna.. Varje gång pappa stod i bilkö så ringde han och rapporterade.. hehe.. Och jag kollade på nätet om det fanns fler stora stopp.
Tror det hade rapporterats över hundra olyckor från tidig morgon fram till åtta på kvällen. Tur jag och mamma var iväg tidigt igår, så vi slapp bege oss ut sen :)
Jag och D. tog några snabba tag i källaren (bara lite smått skräp som salmades ihop) sen hängde jag under min filt resten av kvällen :P
Jag fick gå ut och skotta lite snö också.. Sen gjorde jag fåglarna glada.. Dom har fått värsta buffén i vår trädgård nu. Här är Wärdshuset..

FOTO: Camilla, Hantverkaregatan.blogg.se

Jag gillar själv detta jättemycket.. Fanns i svart/vitt också, men denna röda färgen till det vita och den enkla formen tilltalade mej mer, och till vårt röda tegelhus :)
Så nu har fåglarna detta huset som är fyllt med blandade korn.. Sen har dom en jordnötsautomat, en kokosnöt med ngn massa i, talgbollar, egengjord talgboll med frön samt att koltrastarna får äpplen och brödbitar :)
Jag gillar fåglarna i vår trädgård.. Så länge råkorna och allt vad det är inte kommer, dom är några riktiga partydödare ;) Men såklart vill dom också ha mat.. Men det är lite väl mycket Störst går först!
Så kör inte vi här! ;) Dessutom tycker katten mer om att titta på de mindre fåglarna.. :)
Men alla får komma, bara dom delar med sej!

Idag ska jag nog baka surdegsbröd.. FFast surdegen såg inte ut att vilja komma igång igen, efter att varit infrusen. Men jag blandade i lite jäst för att se om det kan hjälpa. Ska gå och handla lite mjöl och annat gott. Så får vi se vad det blir av brödet.
Jag har redan kokat i en äpplekräm också. Blev lite sugen på det, med kanel.. Så snart ska jag ta en skål kräm med lite mjölk :P

Skulle gärna åkt till ikea idag också. Skulle behöva en rullgardin till vårt v-rumsfönster. Eller båda. Vi har lameller som funkar jättebra, om man fortfarande vill ha in ljuset. Men när solen kommer fram mer och längre stunder om dagarna så kan man inte se ngt på tv. Så en söndagförmiddag kan vi bara glömma att se på film om solen är framme :(
Men om jag känner mej själv så blir det inte ngt ikea idag.. Jag stannar nog hemma och bakar bröd istället ;)
Jag ska minsann gå och kolla till degen redan nu..

Ha en härlig onsdag!!

Kommentarer
Postat av: Maria [Fotoblogg]

Härliga bilder

2010-02-01 @ 16:53:25
URL: http://mariaholgersson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0