Oj.. vad meningslöst

FOTO: Camilla, Hantverkaregatan.blogg.se

Jag slänger in några rader innan mina ögon går i kors på riktigt.. och jag inte kan se längre :) Jag är sååå trött. Fastän vi hade det rätt lugnt på jobbet idag så tar det rätt mycket när man bara är två.. en dag som är precis som alla andra och vi då är tre.
Jag kände mej rätt pigg när jag gick hem. Den kyliga luften bet gott i kinderna.. Sen kom jag in i värmen, braskaminen i full gång och sen mat på det.. *pheew* Då slog det till.. hehe.

Så snart ska jag krypa ner i sängen och forsätta kolla på den gamla julkalendern med Pettson & Findus. Dom är mina favoriter och har varit sen barnsben.. nu hittade jag julkalenderna på youtube och inget har fått mej att somna så gott tidigare. Lilla datorn brevid kudden, hörlurar i öronen och efter ett litet tag så orkar jag inte titta mer.. jag bara lyssnar. Sen soooover jag som ett litet barn :D
Tur jag har sett julkalendern tidigare (jag följde den SLAVISKT, trots jag var tonåring, när den gick 93). Ika nord gör ju Findus helt perfekt också. Tror bestämt att jag måste köpa både julkalndern och nya boxen med fyra filmer på dvd snart.. :P Så kan jag titta på det preciiiis när jag vill..

Nä.. bästa ni. Detta fick bli mina meningslösa ord för denna kvällen. Mina ögonlock väger ett ton var nu. En dusch ska få sitta fint.. och sen hello kitty-nattlinnet på det :D

Godnatt!!Kommentarer
Postat av: Camilla

Vilken nostalgitripp jag fick när du skrev om Ika... Ika i rutan, eller vad hette hennes show? Hahaha, åh ljuva 90-tal! :)

2010-01-04 @ 09:17:55
URL: http://www.camillasnyahem.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0