Baka baka sura bröd..

FOTO: Camilla, Hantverkaregatan.blogg.se

Såhär ser det ut rätt ofta en ledig morgon hemma med mej :) Iaf. när jag är ensam hemma.. :D
Datorn och latten på armstödet till soffan.. sen sitter jag här och söker information till dagens projekt :P Idag är det surdegsbröd som ska bakas.. Bröd, eller bullar.. Jag vet inte riktigt än :)
Just nu äter jag baguette.. den hembakade. Brödet har legat i den där påsen som andas.. Den funkar.. Men brödet blir ju fortfarande kompakt. Det blir ju dock inte som när man har brödet i en papperspåse, då blir det ju stenhårt. Nu håller det sej mjukt, speciellt på innanför skorpan. Men för att få brödet sådär härligt krispigt igen så måste det in i ugnen. Så den är inte värd priset.. Halva priset gör den mer prisvärd.
Sen måste man ha plats för den eftersom påsen helst ska hängas upp, eller ligga rakt. Vår häger på handdukskroken i köket. Där hänger den rätt bra.

Tillbaka till det här med surdegsbröd/bullar. Det finns så många olika recept.. Men det är hur svårt som helst att hitta ngt som jag tycker passar in det jag vill göra idag. Jag vill inte göra ngt bröd som ska stå ytterligare en dag. För det är idag det ska bli klart.. Imorgon har jag inte tid med bakning och inte ihelgen heller för då jobbar jag.
Så jag måste hitta ngt smaskigt recept på bröd som blir klart idag.. Leta leta!! :)

Så det är väl bäst att jag sätter igång mitt letande.. så jag får bakat ngt idag :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0