Ingen Olle, bara Pelle.. strulpelle

Alltså.. vilkn kväll det blev igår. Jag blev hämtad på jobbet av D. och hans pappa. Också bar det av mot Ikea.
Jag hade varit inne och kikat på stolarna, och där skulle finnas tre kvar.. Vi skulle ju ha två, så det var ju lönt att åka :)

På vägen dit håller vi på att krocka. Som tur var gjorde vi aldrig det. Men bilen som körde ut från en korsning precis framför oss höll vi på att krossa sidan på. Som tur var gasade S. på, så vi kom välbehållna därifrån. Det var så nära att jag hann bara se starka lampor och fick fråga efteråt vad som hände. Tuuur inget hände.
Men usch.. Jag fick ont i magen efter det.

Väl på ikea så letade jag upp personal direkt för att boka upp två stolar. Han jag pratade med ringde varuutlämningen för att dubbelkolla så där verkligen var tre stolar kvar, och där var tre..
Samtidigt ska ha påbärja den här beställningen och han knappar in två vita Olle. Sen kan han inte gå vidare.. När han frågar en annan personal så är hans svar -Nä, de är redan bokade av ngn annan.. Så nu är de två slut.
Jag bara skrattar åt honom och frågar om han verkligen tror att två stolar hunnit försvinna på en minut..?? Sen ska dom lägga bställning på den sista stolen som är kvar.. Och vad får jag hära då.. -Hmm.. nu står den på noll också, så då är den också slut. Nä, nu är där inga stolar kvar. Jag frågar återigen om dom verkligen tror att det först försvinner två stolar, precis den "beställningen" jag ville ha. Och sen den sista precis därefter..
Besserwissern stod på sej och fortsatte med att ja, de är slut nu. Dum i huvudet, på riktigt ju. Man förstår ju att där är ngt som blivit fel. Vårt ikea är ju inte stort (än!), så att två skulle stå på olika ställen och göra precis samma beställningen fast på olika avdelningar är ju så gott som obefintligt. Men men, de ville inte ge sej. Dessutom är ju deras beställningssystem helt kasst. Dom kan inte se VEM i personlaen som gjort beställningen. Hade nu "min" beställare kunnat kolla vem som då gjort den andra beställningen så hade ju saken varit klar. Om Berit på köksavdelningen lagt beställningen så hade han ju tom. kunnat ringa upp henne och dubbelkollat eftersom det är nästan omöjligt att detta som hände skulle ha hänt.
Jaja.. jag gick vidare (skitförbannad!). När jag kom till köksavdelningen frågade jag om denna beställningen gick ut efter midnatt, om det nu var så att beställningen var fel. Och de gjorde det. När hon så skulle kolla när det kom in fler stolar så sa hon också att ngt måste vara fel, för på lördagen skulle det komma in TRE stolar.. Ehh!! inte ens då kunde de ge sej med att det blivit fel i systemet :(

Jaja.. jag kom hem med ett lock till min Le Creusetpanna iaf. Det var ju bra. Mycket billigare än ett riktigt Le Creuet-lock :)
Sen köpte jag en sopkvast med skyffel också. Et riktigt snyggt set, helt i vitt. Jag tycker det är så snyggt, att det får stå framme och vara lättillgängligt :)
Värmeljus, stora som små kom såklart också med. Kunde inte gå tomhänt därifrån.

När vi sen kom hem så kollade jag på nätet om stolarna lite senare. Då stod det precis som tidigare att det fanns TRE stolar kvar :(
Men som tur är svärfar suuupersnäll. Så när D. ringt och kollat med ikea idag, och dubbelkollat stolarna så kör de dit idag igen.

Men vilken soppa!! Hopaps nu att de får tag på stolar idag. Varför är det ALLTID sånt strul med ikea.. :(

Jaja.. nu ska jag göra mej redo för att gå till jobb.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0