Snöstorm och pumps

FOTO: Camilla, Hantverkaregatan.blogg.se

Igår kom vi iväg så vi kunde shoppa skor.. Men det var också precis. Vid 14-tiden började det snö smått smått smått.. Men jättemycket. samtidigt blåste det. Jag trodde inte D´s pappa, som också skulle iväg och handla lite, inte skulle köra. Men det gjorde han :) Tur.. eller otur. Det var D. som skulle köpa skor.. Han hittade! Men man kan inte ta med mej in på skopunkten för at vänta på att ngn annan ska hitta skor. Då börjar jag också leta lite.. och vips kan jag stå där med flera par och ha ångest. Tänk om jag hade kunnat gå i skyhöga klackar.. Då var där ett par som hade åkt med hem direkt. Men nu kan jag inte gå i sånna skor :(
Men de var inte sånna skor jag var på "jakt" efter.. Egentligen var jag ju inte på jakt efter några.. Men nu när jag ändå var där så kom jag och tänka på att jag kanske skulle ha ett par pumps till lördag :D Så då hittade jag dessa ↑. Jag föll direkt. Lagom (6 cm) klack. Svarta, täckt tå och lite lagom festliga med glitterraden :)
Dock stör jag mej på en annan sak.. Jag har ju beställt från Ellos, kavajen. Då la jag även med en väska i beställningen. Det skulle jag inte gjort, såhär i efterhand. Igår hittade jag väskan som är som gjord för dessa skorna. En liten väska med samma svarta glittertyg på hela, och med en sned rand av svart skinn på locket. Precis som skorna, fast tvärtom. Jaja.. sånnt är livet :)
Undra förresten om paketet kommer fram idag.. I denna snön kanske det blir problem att frakta från Malmö och hit.. O_o

För som det snöade igår. När vi kom ut från skopunkten och skulle köra hem igen så var det ju verkligen snökaos.. *pheew* Man såg inte långt på vägarna.. och det låg drivor överallt.

Åhh.. nu kommer skrapbilden i gata.. Vilket betyder att jag måste ut och skotta IGEN!!
Igår var jag ute och skottade helt rent från gatan och upp till dörren. När vi kom hem på kvällen var det säkert 20 cm snö där, om inte mer.

Såg vårt trådgårdbord idag också.. Detta lilla som vi inte orkat plocka in..


FOTO: Camilla, Hantverkaregatan.blogg.se + DaFont.com

J Och H.. Jag har fixat er bröllopstårta ;) ↑

Nä.. jag får nog gå ut och ta några skottag. Så dom tar våra sopor sen också..
Idag tänkte jag baka lite nya baguetter också.. :P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0