Benvärmare och annorlunda ampel..


FOTO: Camilla, Hantverkaregatan.blogg.se

Här ser ni dom.. Mina första fuskiga benvärmare :) Dom är ju som sagt korta, så det är ju igna riktiga benvärmare. Men de blev bra att ha till stövlarna, nedvikta över kanten. Nu har jag inte så bred kant nedviken.. Men jag tycker de blev himla bra.. Och garnet älskar jag.. Ett ekologiskt ullgarn som är jättemjukt och skiftar från ljusgrått till mörkgrått.
Hittade en nätbutik igår.. där de sålde just detta garnet till rabatterat pris.. Så fyra nystan väntas hem nu :)
Så jag kan sticka ett kuddfodral också.. hihi..
Det är faktiskt himla kul att sticka med Quick Knit (från panduro). Garnet som blev över från benvärmare stickade jag en tub av.. Jag visste försti nte riktigt vad jag skulle ha den till. Så jag bar lekte lite.. Knöt ihop ena änden på tuben och helt plötsligt hade jag en dockmössa.. Men hallå, dockmössa.. Jag har inga dockor, och vi har inga barn, som skulle kunna lekt med dockor. Så då tänkte jag om.. Lekte lite med "mössan" och kom sen på tanken att hänga upp den som en strut i fönstret.. Mm,, jag provade. Ochdet blev ju fint till våra gamla fönster..
Nu var ju bara kruxet att jag inte kunde stoppa ngt i struten eftersom garnet inte höll ngt på plats. Men jag trivdes med garnstruten i fönstret, så jag släppte inte tanken.
Vips så kom jag och tänka på glaslykta som hängde i fönstret där uppe. En enkel glaslykta hängades i ståltråd. Jag gjorde om upphängningen och trädde struten omkring lyktan.. Sådär.. nu hade jag fått ngt som kunde hålla saker uppe. En blomma.. typ.
Var inne i blimsteraffärern och köpte en suckulent idag.. Och vill ni se resultatet?? ;)


FOTO: Camilla, Hantverkaregatan.blogg.se

Här har jag fått till det till en annorlunda ampel.. :D

Nu ska jag och D. äta lite rester som blev över från igår.. Sen blir det nog OS för resten av slanten idag.. :P

Kommentarer
Postat av: Immix

Gillar din stickade ampel! :)

2010-02-19 @ 12:14:12
URL: http://jmmix.wordpress.com
Postat av: Camillasnyahem

Du är ju så pysslig att jag vill krypa ner under täcket och gömma mig, kan ju knappt knyta en rosett! Inte ens snygg iaf. Haha! :)Hoppas du får en trevlig helg tjejen! Kram!

2010-02-19 @ 12:52:15
URL: http://www.camillasnyahem.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0