Ett sant nöje..

Alltså. Jag måste bara berömma Bagaren & Kocken. Vilken levarnstid. Jag beställde igår, och idag hämtade jag ut min gryta på "posten". Där snackar man S N A B B leverans!! :D Det gör mig bara lycklig.. 

Imorse hoppade jag ju på att grytan skulle dyka upp snart. Jag var lite vääääl ivrig ;) Jag satt helredo hela förmiddagen på att hoppa på cykeln för att hämta ut paketet. Men det hann inte komma innan vi skulle iväg. Strunt samma! Vi åkte hem till mamma och pappa. Mamma hjälpte oss att laga vår soffkudde. Sen åt vi middag där och god bakelse :P
Och sen skyndade jag på pappa så han körde oss hem, och till "posten" :D Också fick jag hämtat ut grytan.

Nu står den så fint i köket. Den gröna färgen är så uppfriskande. Aj löv! Så när grytan kommit på plats och jag röjjt upp lite i köket så märkte jag hur bra den faktiskt pasade in. Vi har ju grönt i köksgardinerna (enda gardinerna med färg i), handdukarna är gröna och nu grytan. Passande!! :D
Det är bra med en så fin gryta.. Den kan alltid stå framme. Dock fick jag ju göra plats för mitt stekjärn i skåpet istället. Kan ju inte ha allt framme.. Men efter lite ommöblering fick jag in det. Nu är det dock proppfullt.
Så grytan måååste stå framme :D 

Tyvärr, dumt ord när vi åt så gott idag, har vi redan ätit.. och all mat är lagad för flera dagar framåt. Jag är ju så sugen på att slänga ihop en härlig gryta nu. Jag längtar ju till hösten.. till all mustig mat. En mustig gryta med rödvin, tomatpuré, tomat, champinjoner, gott oxkött, lök och goda kryddor.. Yummie!!
Det kommer bli en sant nöje att få stå vi spisen nu :D

Ha en härlig kväll!! 

Kommentarer
Postat av: Immix

Riktigt snygg!

2010-08-21 @ 10:35:37
URL: http://jmmix.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0