Vår eller sommar??

FOTO: Camilla, Hantverkaregatan.blogg.se

Imorse var det 13 plusgrader i skuggan.. Nu är det säkert 15-16.. I solen är det riktigt varmt iaf. Har varit ute och rensat ogräs i rabatterna och jag är helt svettig nu.. fastän koftan åkte av för längesen.
Fick gå in ett tag nu och vila lite. Tvättat har jag också gjort.. och maskinen går fortfarande. Så härligt!! Nu hänger all tvätt där ute och fladdrar i vinden.

Man blir trött av att vara ute hela tiden. Jag var pigg tills nu. Nu skulle jag kunna sova en stund. Men jag ska göra mej an ny iskaffe och sätta mej en stund där ute och läsa nya Sköna Hem.
Sen ska jag väl fortsätta. Trodde sopnissarna skulle varit här för längesen och tämt trädgårdskärlet. Men de verkar inte dyka upp :( Kärlet behövs ju tömmas, så jag kan fylla det igen.
Hoppas de kommer innan kvällen.

Förresten.. nu när jag varit ute så har jag stött på flera flera nyckelpigor, humlor och en fjäril har fladdrat förbi mej :D
Jag läste att det finns hopp för er uppe i norr också.. Våren är påväg!! :D

Nu kaffe.. tidining och lite slapp innan det är dax igen att fortsätta. Ikväll blir det ngt så enkelt och gott osm korvgrillning här hemma :P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0