Something good

FOTO: Camilla, Hantverkaregatan.blogg.se

Ni ser.. Nu är den hemma :D Min efterlängtade kruka. Att man kunde älska en kruka såhär mycket, det visste jag inte.. inte förrän igår :D Jag var klar på saken om att jag skulle trivas med krukan och att den var fin osv.. Men jag känner verkligen kärlek till krukan. Den är heeelt underbar.
Jag har ställt den på tv-bänken. Där står den och får ta plats. Och den gör det bra. Också kan jag se på den hela tiden. Sitter jag och äter ser jag den och när jag sitter i soffan, som nu, och tittar på tv eller bloggar så ser jag den.. Hela tiden när jag är hemma kan jag se på den. Är det konstigt om jag tar med den upp i sängen när jag ska sova?? ;)
Man blir ju inte mindre sugen på att ställa sådanhär krukor på fler ställen nu ;) Men.. det är där ikke råd till, den saken är även jag medveten om ;)
D. skulle nog inte kunna sova om nätterna om jag enns yttrar mej ljudligt om den tanken.. haha.. Bäst att hålla tyst ;) Men kaaaanske när man fyller år.. om sådär 7 månader ;)
En liten liten hade varit söt att ha.. Jaja.. jag har ju min STORA och bara jag har den är jag hur glad som helst.
Den uppstammade lavendeln köpte jag i veckan, eftersom jag visste att krukan antagligen skulle komma som igår. Och visst passade den fint? Undra bara om lavendel håller sej inomhus..?? Jaja.. tills vidare gör den ;)

Igår när vi kom hem efter att ha haft kalas hos D´s farmor och farfar så packade jag upp krukan.. och sen flyttade jag runt den och provade den lite överallt. Men det blev bäst på tv-bänken. Nu ska bara tv-bänken målas vit också.. Snart är nästan bottenvåningen komplett. Det är hallen som ska renoveras.. Men annars (tills vidare, för köket ska ju en gång i tiden totalrenoveras!) är det lite väggar som ska målas vita. Sen är det tv-bänken som ska bli vit och en bättre hylla till dvd-filmer som ska inhandlas. Sen börjar jag stortrivas här nere :D

Ska se hur jag har det med jobb i tiden innan sommaren. Kanske blir det till att måla väggar om jag har flera lediga dagar på raken.. Men pappa får nog komma hit och måla de kluriga taken.. Dom är inte så roliga :(
Men det är han bra på.. hehe..

Idag började för överigt min dag skitdåligt. Redan när klockan ringde så ställde jag om den EN TIMME. Ville inte vakna.. och jag ville absolut inte gå och jobba. Verkligen inte. Jag ville bara vara hemma idag. Tur jag kan säga till I hur jag mår, så hon vet.. Men både hon och jag var rätt oengagerade.. hehe.. Men vi lagade god mat iaf så det var inte det ;)
Iaf. så tänkte jag en vändning här.. Nu när jag sitter här i soffan med solen i nacken, finaste D. brevid med, datorn i knäet, katten snarkandes i närheten och i mitt egna hem så känner jag hur det vänder.. Här mår jag bra :)
Sen har jag fasntat för Fantareklamen, inte reklamen.. Men låten.. Hur härlig är inte den??
Tror jag ska sätta den på repeat nu ett tag :D
Ha en skön kväll!! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0