Kasta ut det med påskriset

Jag fördriver lite tid här.. Jag kan inte göra ngt annat. Det är knäpptyst i huset. D. snusar täcke där uppe, ute är det kolsvart och jag tror tom. fåglarna somnat om. Klockan slår om till 05:38 i nuläget.
Jag hade inget hellre än att få krypa ner i min säng igen och få gona in mej i täcket riktigt ordentligt. Jag är så trött. Och jag vill inte alls jobba, inte alls!! Jag skulle kunna betala för att slippa.. Det är så svårt att gå iväg när man vet att många andra får vara hemma.

Well well.. vad gör man. Jag var bara tvungen att beklaga mej lite.

Och igår blev jag besviken.. För jag glömde ju att denna måndagen är en röd dag, eftersom det inte känns så för mej.. Så jag tänkte ju att mina roliga saker kommer nog till tisdag. Tss.. skulle inte tro det ju :(
På onsdageftermiddag, om jag har tur. Jag som ville prova på en massa med den nya skalaren :)
Har klurat på olika saker man kanske kan använda den till. Som att strimla (man får ju en lång stimla när man skalar ngt) zuchini, som man sedan marinerar i olja och citron. Då får man ju det tunna som man ska ha.. Om det nu funkar på ngt så mjukt. Och potatis.. Om man skalar potatisen först och sen fortsätter att "skala" så får man ju likt fågelbo av det som strimlas av. Det kan man ju krydda och sen rosta i ugnen :P
Ska iaf. bli kul att se om mina ideér funkar..

Nä kära ni.. detta inlägget skulle man ju kunna kasta ut med påskriset så tråkigt som det blev. Jag går och kokar gröt till de gamla istället. Kanske har jag ngt roligare att skriva om i eftermiddag när jag är hemma igen, och gjort denna påsk. Eller så blir det ngt roligare i veckan istället.. Bilder då också kanske.. ;)

En skön ledig måndag!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0