De växer

FOTO: Camilla, Hantverkaregatan.blogg.se

Uhh.. jag känner mej så sliten idag. Vet inte varför. KAnske skulle jag sovit lite längre bara? Hade en intensiv natt med drömmar. En dröm handlad om att jag skulle få åka skidor.. När jag väl skulle ut och åka (innan jag kom ut hände det saker hela tiden) kom jag på att jag inte hade några skidor. Så fick jag leta upp ett uthyrningsställe och hyra ett par.. På vägen dit träddade jag folk som tvunget ville prata.. *suck* Till sluuuut hittade jag shopen. Men då kunde man inte gå in det hållet.. och när jag väl hittat till rätta ingången.. Vad händer då.. Jo, jag vaknar :(
Så jag fick aldrig ge mej ut i backen :( Men jag sprang runt överallt och försökte unvika alla som villa prata.. Såklart mötte jag folk som jag inte träffat på år och dar..haha.. Var helt slut när jag vaknade :)
Det är väl därför jag är så trött nu ;)

Idag är det strålande solsken ute. Undra om det ska hålla i sej. Det har tydligen regnat en hel del inatt. Man kan ju hoppas att solen tar över helt.

Igår när vi var och handlade så köpte jag hem nya krukor. Denna gången fick det bli billiga krukor.. så inga sturehof ;) Nä, det är den vita på bilden ovan.. 20:- Passade fint till mina pelargoner. De har ju växt jättemycket nu, och som ni ser blommar snart den ena. Det är inte en mårbacka. Men min vita mårbacka blommar snart den också.. fast inte med lika många knoppar som denna mörkrosa på bilden ovan. Kul!

Nu måste jag gå och göra mej lite kaffe så kan jag kanske vakna till liv :)


Kommentarer
Postat av: Camillasnyahem

Känns som en stressdröm typ, såna som sitter i när man vaknar! uhu! Idag vaknade jag upp till 3 cm snö... Inge skoj alls! Men men, snart är april över. Skönt! :)

2010-04-22 @ 08:11:02
URL: http://www.camillasnyahem.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0