Ny pump och ny mobil..


FOTO: © Camilla, Hantverkaregatan.blogg.se

Jag och mamma var på Trädgårdsmässa förra helgen på Sofiero.. Det var där jag tog ett flertal bilder på underbara Dahlior.. Denna på bilden blev en stor favorit :D Helt underbar med sina oranga bollar. Sånna vill jag ha! (nästa sommar!!)

Annars är det fullt upp.. jobbar om dagarna och är helt sluto m kvällarna.. hehe.. Tur hösten kommit med stormsteg nu de senaste dagarna. Det blir mörkt tidigt nu och man kan tända ett flertal ljus och krypa upp i soffan. Känns riktigt skönt efter en slitig sommar full med trädgårdarbeten.. Och än är vi inte klara.. Redan imorgon kommer svärfar hit och hjälper oss med att plana ut och så gräs.. Om vädret blir bättre. Idag har det ju typ stormat här nere.. Utemöblerna flyger omkring och min tunga väska som jag bar på axeln när jag gick hem från jobb idag hängde inte rätt på axeln länge.. Väskan var längre fram på gångstigen än mina egna ben..

Under dagarna här hemma hålls det på att installeras en luft/vatten värmepump.. Det ska bli skönt till hösten och vintern. Vi slipper den stora pengaslukande elpannan.. Nu har vi en mindre sak inne i pannrummet, som i framtiden ska bli tvättrum, och en sak ute vid uppfarten. Hoppas nu vi kan få upp lite värme här inne över vintern, utan att få skyhöga räkningar :)

Idag bäställde jag en ny mobil också.. Min gamla K800i har gjort sitt.. hehe.. Eftersom jag inte har ngn fast lön längre (sämsta med att vara arbetslös och bara vikarie) så fick det bli en gratismodell hos TRE.. Så en svart SonyEricsson T707 väntas hem i kommande vecka.. Jag har TRE och har haft nu i flera år och eftersom jag är nöjd med det gjorde det inget att jag bara behövde förlänga mitt abonemang för att få denna mobil :)

Nä.. nu ska jag minsann krypa ner i den renbäddade sängen och förhoppningsvis sova heeela natten lång och vakna heeeelt utvilad imorgon (yeah right!) :)

Godnatt!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0